На Житомирщині розпочато розслідування ДТП, що призвела до загибелі 10 осіб на трасі Київ-Чоп (фото, відео)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розпочато досудове розслідування за фактом зіткнення маршрутного автобуса та вантажного автомобіля поблизу с. Глибочиця Житомирського району.

У п’ятницю, 20 липня 2018 року, близько 10.40 год на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиця Житомирського району, сталося зіткнення маршрутного автобусу, який рухався у напрямку м. Житомира та вантажної автомашини із напівпричепом.

Унаслідок зіткнення автомобілів 9 пасажирів автобуса та водій загинули, ще 10 потерпілих доставлені до медичних закладів області.

Наразі проводяться усі необхідні розшукові (слідчі) дії для встановлення причин та обставин, що призвели до трагедії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Розслідування смертельної дорожньо-транспортної пригоди перебуває на контролі керівництва прокуратури Житомирської області, вживаються вичерпні заходи для швидкого та об’єктивного встановлення всіх обставин події.

Джерело

 

 

20 липня о 10:45 у с. Глибочиця Житомирського району на 127 км траси Київ–Чоп сталося зіткнення маршрутного автобусу Мерседес «Спрінтер» сполученням «Київ-Рівне» з вантажним автомобілем ДАФ, що стояв на узбіччі.

Внаслідок ДТП водій маршрутного автобусу та 9 пасажирів загинули (з них 1 дитина) та 10 пасажирів отримали травми, з них 1 дитина. Усього в маршрутному автобусі перебувало 20 чоловік – водій та 19 пасажирів.

Потерпілих з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарень м. Житомир.

На місці аварії працює 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 11 чоловік особового складу підрозділів ДСНС.

Джерело

 

 

Дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного автобуса та великогабаритної вантажівки сталась 20 липня близько 10.40 на 127 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с.Глибочиці Житомирського району. На місці події продовжують працювати поліцейські, рятувальники та медики. Обставини нині з’ясовуються.

За попередніми відомостями, водій маршрутного автобусу (вірогідно, сполученням Київ – Рівне), рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою «DAF» з напівпричепом.

Станом на 11.30 відомо, що унаслідок ДТП 10 людей загинуло, ще 10 із отриманими травмами різного ступеню тяжкості доставлені до медичних закладів.

Станом на 13.30 відомо, що серед травмованих 2 дітей:
дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульська Новоград-Волинського району;
хлопчик, на вигляд 13-ти років.

Діти у тяжкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.

Також у медичні заклади м. Житомира доставлені:
жителька Ружинського району Житомирщини, 1993 р.н.,
житель м. Новограда-Волинського, 1963 р.н.,
житель м. Коростеня,
ще 1 жінка, особа якої нині встановлюється.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділення поліції, патрульні, рятувальники та медики.

Усі обставини фатальної пригоди з’ясовуються.

Уточнити інформацію про загиблих та постраждалих осіб можливо за телефоном – (0412) 40-73-73.

Телефони приймальних відділень, де перебувають потерпілі:

Житомирська обласна лікарня – (0412) 43-87-52
Дитяча обласна лікарня – 34-44-81
Міська лікарня №1 – 34-05-21, 55-49-66
Житомирська районна лікарня – 34-14-43.

Джерело

 

 

Автор