А чого ви радієте разом з сєпарами?

Mason Lemberg

Дивлюся, а деякі дєятєлі радіють, що бляховатка зі словами “голожопий” напала на козака Гаврилюка. До речі, напала, як і у інших двох випадках – огидно, підступно, юрбою на одного, зашугано. Видно, це ще ті видатні сміливці-каратєлі…

Але не про Гаврилюка чи Порошенка-молодшого мова. І навіть не про тих, хто погано намагався зіграти в революційність (до матроса желєзняка їм як до неба рачки).

Мова про тих, хто радіє з цих нападів.
А чого ви радієте?
Що хтось хотів побити депутатів?
Тоді радійте разом з захарченком/путіним. Ну, а чого? Вони теж напевне хотіли б побити Гаврилюка, Порошенка та багатьох інших. Он луганський “трибунал” взагалі Порошенка з Яценюком і Турчиновим до страти засудив. Радійте. Тіштеся. Ви перемогли.

Ні, не хочете з ними тішитися, але хочете, щоб карали депутатів, бо у вас до них класова пролетарська ненависть? В них вийшло, а у вас – ні?

Ну, тоді ви повинні збагнути дві прості речі:

Перша. А може ви все ж будете зважати, хто на кого напав і за що? Бо якось дивно, коли на шуфрича не нападають, бігають до мураєва на ефіри, а ви радієте з нападу на Гаврилюка, якого б’ють за те, що він під час Майдану був “голожопий”. Не спадає на думку, хто може вживати такі епітети?

І друга. Депутати, звісно мають боятися свого народу, але якщо ви дозволяєте ворогам бити і насміхатися з ваших співгромадян, ким би вони не були, то ви просто не заслуговуєте мати державу як таку, ви просто є жителями колоніальної Малоросії.

А ті, хто сьогодні намагався бити Гаврилюка з криками “голожопий” під ваші радісні сміхи при перегляді срани.уєй, завтра будуть бити вас з криками “кастрюлєголовий”.

З чим вас і вітаю. Дивіться й далі сєпарські ресурси і радійте разом з сєпарами… поки вони юрбою не прийдуть до вас.