Хороші новини. 9-10 червня 2018 року

Алла Комарова

Доброго ранку із хмаринками РадіоТисячіМазеп вам вже наколядувало, тому зараз без зволікань переходимо до позитивних подій вікенду, 9 та 10 червня. Сьогодні нас порадує Вінниця та аграрії

Австралійська компанія GrainCorp, один з найбільших глобальних зернотрейдерів, офіційно зареєструвала компанію в Україні. Австралія, людоньки! До нас допливла АВСТРАЛІЯ!

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» відкрила регулярне повітряне сполучення між Києвом і Торонто. Рейси виконуватимуться тричі на тиждень – щопонеділка, щосереди і щосуботи – з вильотом з Києва о 11:20, з Торонто о 23:15 на широкофюзеляжних літаках Boeing 767-300ER з трьома класами обслуговування – бізнес, економ і преміум-економ.

Завод ABM Technology у Дніпрі запатентував дентальний імплантат власної розробки Helix, а також два абатмента кутового і прямого типів. Моделі були розроблені конструкторським відділом ABM Technology спільно з європейською лабораторією.

У Палаті представників Конгресу США представлено резолюцію, в якій Голодомор 1932-1933 рр. визнається геноцидом українського народу. Документ є дзеркальною версією резолюції, внесеної на розгляд Сенату у березні цього року. В документі зазначається, що події 1932-1933 рр. в Україні були спланованою акцією сталінського тоталітарного режиму, котра була спрямована проти українського народу і була геноцидом.

У Палаті представників Конгресу США представлено резолюцію в якій Голодомор 1932-1933 рр. визнається геноцидом…

Gepostet von Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США am Freitag, 8. Juni 2018

Центр Вінниці набуде нового, стильного і привабливого вигляду. Для цього розроблена Комплексна схему розміщення вивісок по вул. Соборній. Власники крамниць та офісів центральної вулиці міста повинні скоригувати оформлення вивісок до кінця літа 2018 року.

Компанія UDP (Київ) домовилася з іспанською Acciona Energia Global про спільний проект розширення Димерської сонячної електростанції (СЕС, Київська область) до 57,6 МВт з 6 МВт. Запуск Димерської СЕС на повну потужність запланований на перший квартал 2019 року.

За 11 місяців з липня 2017 по травень 2018 Україна експортувала на 16% більше солоду, ніж сезоном раніше. Приріст забезпечений початком відвантажень солоду з України до Бразилії, також істотно наростили імпорт Туреччина і Буркіна-Фасо.