Чи справді нічого не міняється?

От чого воно так?

На одній відомій волонтерській організації спілкуюся вчора з волонтерствующим хлопцем-підприємцем – він хвалиться, суд виграв. Нещодавно податківці, що звикли приходити за “оброком” були послані ним “на йух”, зі злості нарахували йому штраф, а він той штраф оскаржив у суді. Намагалися йому й погрожувати, але він посміявся їм у лице: “Кошенята, ви кого лякаєте? Людину, що раз на тиждень на фронт мотається?”

“Цих суд послав, інших хто приходить я так само посилаю, мовляв, матимете судову постанову – приходьте, а як ні – двері отам. Та ну! Часи Янека вже як страшний сон згадуються. Зараз набагато простіше…”

Все б добре, але такий знайомий який говорить таке саме у мене далеко не перший. Навіть не двадцятий. Дівчина з Дніпра хвалиться – податкова інспекторша дзвонила, казала менше податків платити треба. Хлопець-виробник розповів – превірок не було більше рокі у не збираються. Статистика підтверджує – податків в країні стало менше.

І лише ФБ мені з постійністю сектанта щодня доводить – нічогонеміняється. Ця влада не краща за попередню! Все тільки гіршає…

Чому так?

Може тому що “підприємці” які розповідають жахи ріжуться на третьому-четвертому питанні про суть їхнього бізнесу?

Автор