Правоохоронці постійно відслідковують безпекову ситуацію в Одесі, наразі все спокійно (фото, відео, стрім)

 

Перший заступник міністра внутрішніх справ сказав, що сьогодні, 2 травня, в Одесі планується проведення відразу трьох масових акцій. З самого ранку правоохоронці та вибухотехніки дослідили місця масового зібрання людей і готові до будь-якого розвитку подій.

«Сьогодні в Одесі відбудеться відразу три заходи. Тому всі підрозділи МВС діють у посиленому режимі. На вулицях міста вже зараз працює «поліція діалогу» – це новостворений, але дуже ефективний підрозділ. А також підрозділи ТОР – тактично-оперативного реагування, патрульна поліція, підрозділи ДСНС та Нацгвардія», – зазначив Сергій Яровий.

Він наголосив, що правоохоронці працюють не лише в місцях масового зібрання людей, але й на всіх вулицях міста. Аби громадяни почували себе в безпеці.

Сергій Яровий сказав, що через обмеження руху в місті виникла проблема із заторами. Але поліція відстежує ситуацію і робить все можливе, аби одесити не відчували дискомфорту.

Джерело

 

 

Поліція Одеси: Публічний порядок підтримують 2400 правоохоронців.

Сьогодні, 2 травня, близько 2400 правоохоронців забезпечуватимуть публічний порядок та безпеку в Одесі.

У місцях проведення масових заходів – Куликове поле та Соборна площа працюють фільтраційні пункти. Також до роботи залучена поліція діалогу.

На базі ГУНП в Одеській області працює Ситуаційний центр. Його роботу координує перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий. Ситуаційний центр контролюватиме  роботу усіх підрозділів МВС: поліції, рятувальників, прикордонників та гвардійців. Сюди надходить інформація, здійснюється її аналіз, обробка і тут же приймається рішення.

Перший заступник міністра внутрішніх справ зазначив, що до роботи в місті Одеса залучені підрозділи з інших регіонів.

«До роботи на вулицях залучено 2 400 осіб з усіх підрозділів МВС. Також у нас є постійна координація і взаємодія з СБУ. Безумовно, що сьогодні тут працюють і підрозділи з інших регіонів. Наприклад, антиконфліктна група прибула з Києва. Бо в них більший досвід подібної роботи», – наголосив Сергій Яровий.

Наразі ситуація в місті залишається спокійною.

По периметру та території Куликового поля та Соборної площі патрулюють поліцейські та нацгвардійці.

 

Нагадуємо, що на територію Куликового поля громадяни можуть потрапити тільки через встановлені там фільтраційні рамки.

Також діють обмеження руху транспорту.

Крім того, нагадуємо про заборону виготовлення, поширення та публічного використання символіки комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарних режимів.

Шановні одесити та гості міста! Просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та зберігати спокій. Пам’ятайте: всі заходи, що вживаються поліцією, спрямовані на забезпечення вашої ж безпеки!

Джерело

 

Одеса. Куликове поле зараз. Проросійський шабаш.

Gepostet von Сергій Стерненко am Mittwoch, 2. Mai 2018

 

Ситуація в Одесі. 2 травня.

Ситуація в Одесі. 2 травня.

Gepostet von Радіо Свобода am Mittwoch, 2. Mai 2018

Автор