Хороші новини. 14-15 квітня 2018 року

Алла Комарова

Доброго ранку, країно! На годинниках понеділок, а це означає час для гарних новин вікенду на Радіо Тисячі Мазеп. Не перемикайтесь і ви дізнаєтесь, що пропустили, поки жерли на цвинтарі 🙂

Представники Ectar United Trading Company (Саудівська Аравія) відвідали Новокраматорський машинобудівний завод (НКМЗ, Донецька обл.) з метою встановлення технічного і технологічного партнерства у сфері ливарного виробництва. А ще вони в нас літачки купляють.

Військовий аеродром у Луцьку розбудовують для постійного дислокування 204-ї бригади тактичної авіації.

Експорт яєць з України в першому кварталі 2018 року зріс у 1,85 разу порівняно з показником аналогічного періоду минулого року.

Національному дендрологічному парку «Софіївка» виділять 75 млн грн на реалізацію одразу декількох проектів – японський сад, українська садиба, водоспад зі штучним озером. «Все це дозволить не тільки оновити парк, а й внести його до Списку світової спадщини ЮНЕСКО», – пише прем’єр Гройсман.

Національний дендрологічний парк "Софіївка" 🌳. Місце, в якому хоча б раз у житті побував ледве не кожен…

Gepostet von Volodymyr Groysman am Freitag, 13. April 2018

Новий багатоцільовий військовий позашляховик «Богдан 2351» презентували на автоскладальному заводі №2 компанії «Богдан Моторс» в Черкасах.

Лоукостер Wizz Air з 18 червня подвоїть кількість польотів на лінії Львів-Берлін з двох до чотирьох рейсів на тиждень.

Авіакомпанія Jordan Aviation запускає сполучення в Україну. Перший рейс з Йорданії Амман – Київ вилетить 25 квітня о 10:00, а рейс з України Київ – Амман полетить того ж дня о 14:30.

Роботи українського художника з Харкова Станіслава Сенчука з’явилися на обкладинці травневого номера журналу Vogue Britain.

Одним із переможців фестивалю стартапів на базі Приазовського державного технічного університету став 13-річний маріуполець, учень 8 класу НВК № 27 Кирило Стрельбицький, який представив проект унікального смарт-бойлера.

Аеропорт Чернівці за підсумками березня продемонстрував позитивну динаміку пасажиропотоку, обслуживши на 17% більше пасажирів в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

Адміністративний кордон між анексованим Кримом та материковою Україною почали патрулювати безпілотні літальні апарати українського виробництва Spectator-M. Тепер прикордонники можуть контролювати дотримання правил прикордонного режиму не тільки з землі, але і з повітря. Дрони оснащені камерами, які дозволяють відстежувати ділянку до 50 кілометрів на висоті до 2 тисяч метрів.

На Херсонщині #прикордонники розпочали використовувати безпілотні авіаційні комплексиНещодавно на озброєння…

Gepostet von Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби am Samstag, 14. April 2018