«Випробування українських ракет відбулись успішно» – Олександр Турчинов (фото, відео)

Випробування нової української ракетної техніки відбулось успішно. Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов після випробувальних пусків ракет на військовому полігоні в Одеській області.

За його словами, цими випробуваннями завершився цілий етап в роботі українських розробників і виробників ракетної техніки. «Зараз можна із впевненістю сказати, що Україна має нову потужну ракетну зброю, яка стане вагомим аргументом стримування агресора», – наголосив Секретар РНБО України.

О. Турчинов розповів, що під час випробувань уточнювалися балістичні характеристики, перевірялася високоточна система наведення, ефективність нового твердого ракетного палива та надійність враження цілі бойовою частиною ракети. «Також, що дуже важливо, ми перевірили якість нових ракетних корпусів з надміцних сплавів, виготовлених на унікальному технологічному обладнанні, монтаж якого завершився минулого місяця в Державній акціонерній холдинговій компанії  «Артем»», – сказав Секретар РНБО України.

«Під час випробувань ракети потрапили прямо в точку прицілювання, – повідомив він,- це унікальний результат, який вчергове доводить переваги українських ракет над російськими аналогами».

«Сьогодні ми зробили ще один потужний крок до зміцнення оборони і безпеки України», – підсумував О. Турчинов.

Джерело

ПП: Вітаю усіх українців з успішним випробуванням українського ракетного комплексу «Вільха».Щойно отримав доповідь, що всі чотири ракети влучили в ціль!

Posted by Петро Порошенко on Freitag, 22. Dezember 2017

Ждем-ждем-ждем-ждем-ПШШШШШШШФУУУУУРРРРРР-ждем-ждем-ждем-ждем…Это были финальные рабочие испытания новой ракеты для с…

Posted by Юрий Бирюков on Freitag, 22. Dezember 2017

Posted by Юрий Бирюков on Freitag, 22. Dezember 2017