Одеські правоохоронці вирушили на схід країни (фото, відео)

35 бійців підрозділу «Шторм» у порядку ротації вирушили на схід країни для забезпечення охорони громадського порядку. Провести поліцейських прийшли їхні колеги та рідні. Також правоохоронців благословив митрополит Київського патріархату військовий капелан Андрій Ляшек.

Інструктаж бійців перед відрядженням до місця несення служби провів заступник начальника Управління превентивної діяльності – начальник відділу організації діяльності груп реагування Дмитро Оверченко.

Полковник поліції побажав правоохоронцям витримки та наснаги, гідно представляти одеських правоохоронців під час виконання службових обов’язків.

Крім цього, Дмитро Оверченко та командир загону вручили бійцям відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» та нагороди за заслуги під час виконання службово-бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

«Впевнений, що ви достойно виконаєте поставлені перед вами завдання і повернетесь у свої колективи та сім’ї живими і здоровими», – звернувся до поліцейських Дмитро Оверченко.

Джерело

Автор