Цікава така жабогадюка

Mason Lemberg

Цікава така жабогадюка між “журналістами” і саакашвілі.

Цікава вона не тільки тим, що це вельми смішно, і в черговий раз “журналісти” показали свою “незаангажованість” та багатошарові стандарти, застосовні до них і не застосовні для простих смердів.

Цікава вона тим, що квартирооптимістичний гурток використав грузинського бичка і просто зараз зливає його, процес чого ми спостерігаємо на ТВ.
Ці мєлкочлєнні маргінали сподівалися, що саакашвілі додасть їхнім путінгам сили, зможе підняти людей. Але не сталося. І його зливають, як використану, непотрібну річ.

І тут я абсолютно згоджусь з прихильниками саакашвілі. Бо це таки інформаційні атаки на нього.
Чи не знали раніше “журналісти”, що рейтинг саакашвілі складає менше 2%?
– Знали, але питання такі не задавали.
Чи не знали раніше “журналісти”, що саакашвілі живе за невідомі гроші?
– Знали, але ці питання їх не цікавили.
Чи не знали раніше “журналісти”, що саакашвілі не має великої кількості прихильників?
– Знали, але перед “проривом”, топили за нього по всіх ригоканалах, сподіваючись, що той зможе підняти повстання. Але тепер таня даниленко весело іронізує на рахунок 100 тис. А чого ж не іронізувала перед “проривом” кордону?

Тому так, те що ми спостерігаємо зараз – це операція відречення від саакашвілі. Медійні ресурси, які контролюють квартирооптимісти і їх покровителі вже неприкрито мочать саакашвілі.
А на його захист не стає ніхто. Ні посольства, ні колишні партнери з самопомочі, з якими після “прориву” саакашвілі попивав кавусю, ні самий чесний охвіцер СБУ валя наливайченко. Ніхто.

Ось у цьому вся “опозиція”, яка турбуючись за свої дупи, залюбки сама злиє колишніх “партнерів”.

 

Автор