Українські лікарі можуть підвищувати кваліфікацію на платформі Британського медичного журналу

Українські лікарі продовжують долучатися до Навчальної ініціативи в сфері підвищення кваліфікації та професійної перепідготовки, яку Міністерство реалізовує за підтримки Британського медичного журналу (BMJ)

Завдяки цій співпраці працівники сфери охорони здоров’я мають можливість отримати доступ до доказових онлайн-інструментів та ресурсів для покращення рівня діагностики, лікування і заходів із захисту від інфекційних та неінфекційних захворювань.

Кожен лікар, який прагне бути кращим, повинен навчатися та вдосконалюватися протягом усього свого лікарського життя. А дистанційна освіта, у тому числі і через навчання на платформі Британського медичного журналу, дає можливість здобувати нові знання у будь-який зручний час.

Щоб не втратити нагоду отримати доступ до двох найбільших навчальних ресурсів Британського медичного журналу – “BMJ Best Practice» і «BMJ Learning» («Найкраща практика «BMJ» та «Навчання з BMJ”) закликаємо українських медиків приєднуватися до ініціативи.

У таблиці надаємо контактні дані координаторів, які забезпечуватимуть надання кодів доступу до ресурсу. Також закликаємо регіони активніше подавати кандидатів на посади радників з інституційної адвокації Британського медичного журналу, щоб у кожному регіоні була визначена контактна особа, яка співпрацюватиме з лікарями.

Лікарі, які прагнуть долучитися до ініціативи, але не знайшли у таблиці координатора від свого регіону, можуть звернутися безпосередньо до Керівника програми від BMJ Новичкової Олени за електронною адресою: enovichkova@bmj.com

Джерело

Автор