Про маніпуляції навколо суду над “айдарівцями”

Ще позавчора ніхто і знать не знав про якогось “Батю”.

Якщо б з ним, не дай Боже, щось сталося там, на фронті, ніхто б і не згадав. В кращому випадку був би цифрою у сводках. Ніхто з так званих патріотів, які сьогодні відкрили хлєбальніки і в режимі “супертурбо” і наввипередки придумують історії про нового героя Батю, і словом би не згадав про нього.. Ще позавчора.

Але ж тут три ублюдки (просто кончєні істоти, яким далі нікуди падати, бо про їх “подвиги” знає вся країна), користуючись депутатською недоторканістю, вирішують влаштувати цирк в суді,.

До висвітлення цирку підключаються ЗМІ мураєва і екс-главмєнта захарченка.

А далі пішло/поїхало… і вже купа восторженних ідіотів в соцмережах розказують історії про те, що влада і лічно Порошенко зводить рахунки з якимось рядовим Батьою…

Я розумію, що я зараз звертаюся в пустоту, бо ті до кого я звертаюсь, в переважній більшості, вже не здатні чути і сприймати. Але все ж спробую:

1) Ви серйозно вважаєте, що варто захищати будь-які речі, які лобіюють відверті ублюдки?

2) Ви серйозно вважаєте, що аферист Грішин після Іловайська, Дебальцево, Карлівки та інших “героїчних” пунктів в його кар’єрі полководця, захищає солдата, а не переслідує інші цілі?

3) Ви серйозно вважаєте, що варто транслювати адовий брєд трьох ублюдків, навіть не розуміючи які цілі вони переслідують?

4) Ви серйозно вважаєте, що країна, в якій ублюдки, користуючись недоторканістю, будуть “скасовувати” рішення суду, може бути успішною і в цій країні будуть захищатись ваші інтереси та інтереси вашого бізнесу?

5) Ви серйозно вважаєте, що ви в інтернеті протистоїте путінській пропаганді та “пропаганді режиму Порошенка”, якщо ви не здатні проаналізувати події двох днів і зрозуміти, що три тупих ідіоти разом з сепарськими ЗМІ змогли вас “розвести як котят”, маніпулюючи на вашому прагненні “боротьби за справедливість” і лобіюючи власнв цілі?

Якщо залишилась хоч крапля розуму і ви не здеградували до рівня організму з примітивними реакціями, то подумайте що ви робите.

П.С. Вищенаписане не стосується мого відношення до Баті.

Я не знаю хто це і не можу судити про його вину.

Вищенаписане стосується вас і 3 ублюдків, які разом з сепарськими ЗМІ вами маніпулюють

Автор