Цей антимайдан тепер проблема не влади

Богдан Карпенко

Виникає цілком логічне питання: а що робити з цим антимайданом далі?

Моя думка: а нічого не робити. Ось так. Взагалі нічого. Затримувати тих, хто відверто порушують, нападаючи на нардепів чи на силовиків, та уважно слідкувати, щоб ніякої зброї не проносили. А з рештою нічого не робити.

Гебня користається тим, що в Україні є право на мирний протест? Що ж, тепер, коли останні ідейні споглядаючи на цих шарікових по найму відійдуть звідти, там хто залишиться? Там залишиться збірна різноманітних фріків і професійних мітингувальників. Яка просто викачуватиме гроші з організаторів (що вже великий плюс), при цьому максимально дискредитуючи всі ці популістичні сили у ВРУ, котрі даних персон у намети завели.

То чия далі це проблема? Вважаю, цей антимайдан тепер проблема не влади, а Садового, Тимошенко, та Найємів з Лещенками. Бо цей антимайдан вже бігає з гармошками, а скоро почне пиячити, смітити, ходити у туалети під деревами тощо, і все на фоні неадекватного Ніколозовича, який туди навідуватиметься регулярно зі совоїми приватними ньюзванами та радіосвободами. У кого всі ці чудові відеокадри будуть летіти? У тих, хто організовував і скликав. Прекрасна щоденна демонстрація всім зраднюкам альтернативи Порошенку, яку вони так досі бажають, при чому, за рахунок гебні. Їжте. Це ось ваші кумири, ви їх так бажаєте, ви ж так бажаєте більшовизм.

Любуйтесь, аж поки не прозрієте. І нехай там сидять. І нехай Андрій Іванович з Юлією Володимирівною самі за ними прибирають, самі думають, як їх тепер звідти забрати. Бо ж це ще буде окрема серія, як даному товариству платити припинять, і воно зачне бунтувати під офісами бют та сп, ото неймовірне відео на всі випадки отримаємо. А я, ось скільки буду мати можливостей, щоразу показуватиму, як дані персони себе “чудово” ведуть там біля наметів, і щоразу нагадуватиму, яких політиків дані персони там представляють.

У нас демократія, мирні протести, так шо, Андрій Іванович, Юлія Володимирівна, ну, шо ми можемо поробити, люди мирно протестуть, по вашому ж заклику прийшли.

Цьом.

Фото © Facebook  Iryna Gerashchenko

Автор