МІП оголосило конкурс на виготовлення брендбуку України

27 вересня Міністерство інформаційної політики України в рамках реалізації Концепції популяризації України у світі оголосило мистецький конкурс з виготовлення брендбуку України.

Основне завдання конкурсу – створити проекти моделей інформаційного продукту графічного характеру на тему: «Популяризація України у світі».

Державний секретар МІП Артем Біденко зазначив, що Міністерство чекає на талановиті ідеї, що сприятимуть формуванню позитивного образу нашої країни у світі. «Україна – це країна де збуваються мрії, країна можливостей і безмежного потенціалу. Це місце, де легко і весело жити, шукати нове, дивуватися кожному дню. Ми не боїмося рухатися вперед, вбирати найкраще, шукати нові шляхи. Тому ми закликаємо – давайте разом покажемо світу справжню Україну – реальну, цікаву, безмежну та дещо авантюрну”, – закликав він. Наголошуємо, що участь у конкурсі може взяти кожен охочий та подати необмежену кількість пропозицій.

Заявка на участь має бути подана до 25 жовтня (15:00) у друкованій формі за адресою – Київ, вул. С. Петлюри 15 з усім переліком документів, а також продубльована на електронну адресу konkurs@mip.gov.ua. У разі запитань, просимо звертатись до контактної особи – Софії Джуринської, за телефоном +38(044) 200-46-24.

Деталі щодо оформлення та подачі заявок за посиланням.

Джерело