Більше 10 тисяч учасників зібрав Intersport Run UA 2017 (фото)

10 вересня в Києві святкування Дня фізичної культури і спорту продовжили заходом Intersport Run UA 2017, у якому взяли участь більше 10 тисяч учасників з усієї України.

З 10.00 на Хрещатику працювали спортивні локації та проводилися змагання з баскетболу 3X3, StreetWorkOut, йоги, кросфіту, велофристайлу, важкої атлетики, гирьового спорту, TRX, боксу, хортингу.

Разом із організаторами свято відкрили Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан, срібна призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики Ірина Ліщинська. віце-президент НОК України та президент федерації біатлону Володимир Бринзак.

Міністр подякував організаторам забігу та свята –#RunUkraine, всім спонсорам і партнерам, зокрема, Федерації легкої атлетики, Intersport, “Епіцентру” та Сеresit завдяки яким проводяться такі класні, сучасні спортивні події. Це важливий внесок приватної ініціативи, громадськості та бізнесу у розвиток масової фізичної культури та в популяризацію рухової активності в Україні.

Цього року переможцями Intersport Run UA на дистанції 10 км стали атлети з Івано-Франківська: Ігор Гелетій (32:01,9 хв) та Валерія Зіненко (36:38,5 хв).

За інформацією прес-служби Мінмолодьспорту України та Run Ukraine.

Фото – прес-служби Міністерства молоді та спорту.

Джерело