Відтепер Музей грошей НБУ працює і у вихідні дні

Музей грошей Національного банку України розпочав екскурсійне обслуговування у вихідні дні. Новий режим роботи у пілотному режимі стартував на початку серпня 2017 року.

Місяць тестового режиму показав, що Музей грошей готовий працювати у вихідні дні, а нововведення до вподоби відвідувачам.

“Ми продовжуємо спрощувати доступ для відвідувачів Музею грошей. Втішені, що завдяки проекту Відкритий Музей – Відкритий НБУ, який стартував у 2015 році, вже більше 10 000 дітей та дорослих змогли завітати до раніше дуже “закритого” Музею грошей головного банку країни”, – розповіла про нововведення начальник Управління інформації та громадських комунікацій НБУ Наталія Бондаренко.

Музей грошей постійно працює над тим, щоб охопити потреби різних категорій населення, зробити відвідування зручним і приємним. Тепер у вихідні дні до Музею приходять батьки з дітьми і працююча молодь.

Унаслідок змін у графіку роботи збільшилася кількість екскурсій як для групових, так і для індивідуальних відвідувачів.

Розбудова Музею грошей триває. Зокрема, для нового навчального року підготовлено нові інтерактивні програми, тематичні екскурсії і лекції. Це лише невелика частина реалізації амбітної мети Музею – стати основною освітньою платформою з фінансової обізнаності населення в Україні.

Розклад екскурсій й онлайн-реєстрація за посиланням.

Нагадуємо, що на сайті НБУ є можливість здійснити віртуальний тур по Музею грошей.

Джерело

 

Автор