У Маріуполі відкрилася фотовиставка, присвячена захисникам України (фото)

«Незламні». Саме під такою назвою у приміщенні міського Палацу молоді Маріуполя відкрилася авторська фотовиставка фотокореспондента газети «Приазовский робочий» Аліни Комарової. Героями її фоторобіт є захисники України, мешканці прифронтових населених пунктів, а також журналісти, які висвітлюють військові події на Донбасі.

На захід завітали військовослужбовці – учасники бойових дій, громадські активісти та представники засобів масової інформації. Знайомлячись з експозицією, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко наголосив на необхідності підтримки таких проектів.

Як повідомили організатори мистецько-патріотичного заходу, кожна фоторобота розповідає про бойові будні українських воїнів на Сході України. У фотографіях передано напружену атмосферу передової, зіткнення з терористичними угрупованнями, повсякденний героїзм військовослужбовців, які захищають наше спільне майбутнє.

Під час спілкування з відвідувачами фотовиставки Аліна Комарова розповіла, в яких умовах доводиться працювати журналістам в зоні бойових дій і наскільки об’єктивно висвітлюються події через неупереджений об’єктив фотокамери.

– Сьогодні на передовій Україну захищають справжні патріоти, які ризикують своїм життям і день за днем, крок за кроком, відновлюють мир та спокій єдиної, неподільної, незалежної України, – зазначила вона.

Вже найближчим часом авторська фотовиставка продовжить роботу у навчальних закладах населених пунктів Приазов’я.

Джерело

Автор