Про що свідчить указ путіна щодо збільшення чисельності армії рф

Олександр Коваленко / Інформаційний спротив

Після підписання указу путіна російська армія збільшилася до 1500000 тіл. Тобто путін прийняв остаточне рішення воювати в довгу, але м’ясом.

Давайте розміркуємо, що таке 1,5 млн тіл? Це 1875 БТГр.

Для того, щоб БТГр ефективно виконувала бойові завдання, їй потрібна штатна комплектація технікою. Зокрема, щоб укомплектувати 1875 БТГр штатно танками, необхідно 20625 ОБТ. Щоб штатно укомплектувати ББМ (БМП/БМД/БТР тощо), необхідно 61875 од.

Такої кількості танків у росії і близько немає, а такої кількості ББМ не було навіть у складі радянської армії!

Вже сьогодні російська армія зіткнулася з проблемою комплектації технікою, яка закінчується на складах, арсеналах і центрах, де зберігалася з часів СРСР. Тобто найближчим часом воюватиме росія у повному розумінні слова маршовими батальйонами – батальйонами, що складаються виключно з піхоти з мінімальною комплектацією механізованою компонентою.

У зв’язку з цим СОУ вже зараз мають готуватися до того, що позиції української армії штурмуватиме велика кількість людського ресурсу, який потрібно знищувати не точково, а масово, для економії БК та зниження ККД кількісного чинника. Тобто касетні боєприпаси і засоби, що працюють по площі, – це одне з рішень проблематики, що вимальовується.

Ті ж fpv-дрони з категорії точкового удару все більше повинні будуть ставати об’ємно-детонуючими в повітрі над групою противника, причому насичені вражаючими елементами, що розподіляються по площі.

Указ путіна про збільшення армії – це явна ознака вичерпання запасів техніки і усвідомлення кризи 2025 року з компенсацією механізованих втрат. Але при правильному підході рішення воювати кількістю лише прискорить крах РОВ.

Джерело

 

Фото: ЗМІ країни-окупанта

Автор