Порошенко зустрівся зі Спецпосланником німецького уряду (фото)

Петро Порошенко у партійному офісі «Європейської Солідарності» провів зустріч зі Спеціальним посланником Уряду ФРН щодо України з питань децентралізації, ефективного урядування та публічної служби Ґеорґом Мільбрадтом.

«Завжди радий нашим зустрічам, що сповнені стратегічного бачення, ефективності рішень і досвіду. Обговорили боротьбу Українського народу проти російського вторгнення та потреби фронту», – написав Порошенко у Facebook.

Пʼятий Президент подякував Уряду Німеччини за допомогу, що була надана і яку ще планується надати нашим Збройним силам. «Надихає, що наші союзники повною мірою розуміють важливість всебічної допомоги Україні та загрози, що виникають у разі затримок», – зазначає Порошенко.

«Висловив переконання, що реформа децентралізації в Україні повинна тривати навіть попри умови повномасштабного вторгнення росії. Відзначив важливість внесення цієї реформи до нещодавно укладеної Угоди про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку між Україною та Федеративною Республікою Німеччина», – пише лідер партії.

Він також наголосив на безальтернативності шляху зміцнення місцевої влади та забезпечення її більшою незалежністю, що однозначно відповідає як руху України до членства в Європейському Союзі та НАТО, так і розвитку внутрішньої стійкості Української держави.

«Окремо розглянули внутрішній розвиток в Україні у контексті розвитку парламентської багатопартійної демократії та зміцнення внутрішньої єдності, перспективи залучення іноземних інвестицій та виклики у боротьбі з корупцією», – повідомляє Петро Порошенко.

«Домовилися й надалі координувати підходи в інтересах зміцнення України та наближення Перемоги», – пише пʼятий Президент.

Джерело

Автор