Запредельное лицемерие

Чорна туфелька

Лицемерию русских военных преступников никогда не будет предела. Во всяком случае, так будет до последнего способного самостоятельно дышать россиянина.

“В рф поддержали ужесточение наказания за похищение детей при военных конфликтах. Наказание за совершение такого преступления может составить от 8 до 20 лет лишения свободы”.

И такие решения принимают те, кто выкрал тысячи детей в Украине.

Не только Белова, но и жена лидера политической партии «справедливая россия» Сергея Миронова. Эта сука, Инна Варламова, она же жена Миронова, в 2022 году вывезла из оккупированного Херсона 10-месячную украинскую девочку, после чего они “удочерили” её, сменили ей имя и место рождения.

А вообще, только эта мразь Варламова и только в одном из мест похитила 48 малышей из дома ребёнка.

 

hromadske з’ясувало, хто і куди вивозив дітей із окупованої Херсонщини

Близько пів сотні дітей із Херсонського будинку дитини викрали депутати російської Держдуми за допомогою колаборантів з Херсонщини та Криму. Відділ розслідувань hromadske встановив повну хронологію цієї крадіжки та віднайшов унікальні документи і свідчення злочину.

Еспресо: Російський політик Миронов “удочерив” викрадену з Херсонщини 10-місячну дівчинку

Журналісти з’ясували, що маленьку українку забрали до Москви й змінили її особисті дані. “Маргариту Прокопенко перейменували на Марину Миронову на честь її названого батька Сергія Миронова. Місцем її народження вказано Подільськ.

Еспресо: “Яжемать”. Хто така Марія Львова-Белова, православна матушка і подруга Путіна, яка краде українських дітей

Колись в шкільні роки українці читали про татарський полон, яничар. І зазвичай ці історії аж ніяк не закінчувались хепі-ендом в стилі Гюрем-гасекі-султан, яка раніше була дівчинкою із Рогатина. Сучасний викрадач дітей носить білі сукні та каже “яжемать”. І звати її Марія Львова-Белова.

 

На заставці: Марія Львова-Белова з викраденими дітьми. Фото: ЗМІ країни-агресора

Автор