Порошенко зустрівся зі Спецпосланником Уряду ФРН в Україні (фото)

Петро Порошенко провів зустріч із Спеціальним Посланником Уряду ФРН в Україні з питань децентралізації, ефективного урядування та публічної служби Ґеорґом Мільбрадтом.

«Уряд Німеччини та пан Ґеорґ Мільбрадт особисто (від моменту призначення його Спецпосланником у 2017 році) здійснили особливий внесок у розбудову реформи децентралізації в Україні. Зміцнення місцевої влади та збільшення незалежності на місцях допомогло розкрити внутрішній потенціал України. І зараз, під час протистояння російській агресії, це сильно допомагає нашій країні», – зазначає Порошенко у Facebook.

«Тому ми не маємо інших альтернатив, окрім як зміцнювати децентралізацію, адже йдеться про основу європейської України. Саме тому вважаю, що повоєнна Україна має бути відбудована на основі саме моделі децентралізації, а не монополізації чи централізованого управління. І у свою чергу Європейська Солідарність твердо стоятиме на принципах зміцнення засад місцевого самоврядування в Україні та верховенства права», – наголосив Порошенко.

«Вдячний пану Ґеорґу Мільбрадту за щиру підтримку та віру в Україну», – пише п’ятий Президент.

Джерело

Автор