Порошенко відвідав бригаду ППО на Півдні (фото, відео)

Петро Порошенко побував у бригаді протиповітряної оборони на Південному фронті і передав бійцям обладнання для командного пункту, а також дві вантажівки DAF. Одна вантажівка-«зенітка» – під установку ЗУ-23-2, за рахунок жорсткої підвіски та продуманої конструкції – практично ідеальна мобільна вогнева точка. Ще одна – тентована «господарка», потрібна і для перевезення особового складу, і для будь-якого вантажу.

Порошенко також розповів бійцям про неймовірні емоції, коли українське ППО збиває ворожі ракети.

«Наші захисники – круті. А щоб ракети збивалися у більшій кількості, привезли їм DAFи. На один воїни поставлять зенітну установку, інший – для перевезення особового складу і боєприпасів, які необхідні для захисту нашого неба», – показує Порошенко модифіковані автівки.

«Цим хлопцям з радіотехнічної бригади ППО ми вже привозили станцію хімводоочистки. Військові кажуть, що працює круто, міняють фільтри і користуються на здоров’я», – розповідає п’ятий Президент.

«Ми довгий час тримаємо зв’язок із командиром, тому на його замовлення привезли обладнання для мобільного командного пункту: електроніку, плазми, «Старлінки», автомобільні рації, бо зв’язок військових – це безпека всієї країни. Також передали 3 тисячі грілок і шини», – говорить Порошенко.

«Подякував хлопцям за захист українського неба. Не дамо оркам жодного шансу!», – наголосив п’ятий Президент.

Джерело


Петро Порошенко

У Білоусівці на Миколаївщині ми не вперше. Минулого року приїжджали сюди з допомогою для наших воїнів. Відтоді ми здружилися та тримали зв’язок зі старостою села Ольгою Іванівною – фантастичною жінкою, яка сильно любить свою громаду.

Ми запрошували пані Ольгу до нас в гості, вона приїхати не змогла. Тоді ми приїхали до неї 🙂 .

Привезли те, що дуже просили люди, – Старлінки, генератори та буржуйки. Ольга Іванівна щиро дякує за допомогу та радіє, що у разі відключення світла, село не залишиться без води та зв’язку, працюватиме школа та дитячий садок.

Таким маленьким громадам потрібна наша підтримка. І де б я не був: на Півночі, Сході чи то Півдні, всіх їх об’єднують люди – мужні, сильні, патріотичні, які не втрачають надії, щиро вірять у нашу перемогу та роблять все для неї 🇺🇦

Автор