10 хороших новин 28.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Залізне, Одрадівка, Миколаївка Друга, Озерянівка, Первомайське, Побєда, Новомихайлівка, Павлівка та Безіменне. Авіація з артилерією спустили благодатний вогонь на два опорника, командний пункт, чотири скупчення і станцію-ретранслятор (в шапочках з фольги тепер замість приємного вереску Соловйобища шуршання з нав’язливим неприємний рефреном «3,14зда»).

✔ Схоже, час мені заводити рубрику «новини з Лиманського котла». Цими днями непереможна українська армія делаптифікувала кілька сіл від Лиману на північ та північний захід, наші ДРГ вже бачили у містах Торське та Ямпіль на південний схід, а арта взяла під контроль останню дорогу, якою русня підвозила постачання. У повітрі запахло оточенням і смаженими абізянами.

✔ Наша постійна рубрика «гієна огнєнная». Серце українця, якому доводилося ставати вимушеним переселенцем, не можуть не тішити ці численні відоси про те, як лапті тікають від мобілізації. Як їх висміюють казахи, і як вони стоять із сумними таблами і не відповідають ні їм, ні грузинам на кордоні. Бо вже не їхній час вийо*уватися.
Понабудували собі вігвамів з гівна, палок і целофану, ниють, що їм нічого їсти, засирають околиці. Дивно, що хтось жаліє цих «біженців», замість розвертати їх назад. З країни-200 втекло вже більше 260 тисяч осіб чоловічої статі. Ну ж, нагадайте, скільки людей вийшло на антивоєнні мітинги 24 лютого? Може якби тоді сраки по домах не гріли, не довелося би і втікати? От і впускали би тільки тих, хто мітингував, протестував і має цьому докази. Біженці, бл*ть. Видавайте їм ще медаль «За взяття Верхнього Ларса».

✔ У Туреччині державні банки, вслід за приватними, більше не обслуговуватимуть русняві карточки «мір». Прилепіть їх до жвачки і запхайте собі у сраку, разом зі своєю дружбою (так, це був топорний каламбур, але я не втрималась).

✔ Непереможна українська армія привітала новоприбулих частково мобілізованих красивим салютом прямо по їхньому ешелончику на Луганщині. Кажуть, багатьох прямо таки розірвало від захвату, так шо додому повертатимуться теж частково.

✔ У Херсоні лаптям прилетіло прямо по казармах, які вони собі облаштували у гуртожитку Політеху і морському коледжі. Не встигли алкочмоні відчути себе студентами.

✔ Ще один клуб любителів бояришніка розх*ячили ЗСУ у готелі Колос в Олешках, це вже Херсонщина.

✔ Міноборони США оголосило про виділення Україні нового пакету військової допомоги розміром $1,1 млрд. Це 18 Хаймарсів, 12 систем «Титан» (боротьба з дронами), авто, вантажівки, причепи, радари і ще багато всього вкусного.

✔ Німеччина ж передасть 4 системи протиповітряної оборони IRIS-T, яких нема навіть на озброєнні Бундесверу.

✔ Голова держдуми рф Володін висунув ідею забирати автомобілі в тих, хто втік від мобілізації за кордон, і віддавати родинам тих, хто навпаки прийшов за повісткою. Оце спричинить на росії справжній протест і заколот, бо як же так: одні, значить, вимушені чекати, поки кохана синочка задвохсотиться, щоби отримати якусь срану вітчизняну ладу на гробові, а іншим зараз будуть видавати навіть не авансом, а просто так субари з мерседесами.
Так шо зашикають скоріш за все цього автомобільного робінгуда. Не допустить путін такої несправедливості. Х*йово має бути всім.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: Telegram Роман Донік