Україна знову повстане з попелу. Але вже з попелу росії

Сергій Місюра

Я розумію, що пояснювати росіянам вже немає ніякого сенсу, але ще раз наголошу для української вати, яка ще вагається.

Немає ніякої спеціальної операції! Існує війна на знищення українців та України!

Ніхто не прийшов сюди з боліт московії знищувати якийсь неонацизм! Усі прийшли сюди захопити нашу територію, знищити українців та все українське!

Їхня мета нині найгірша за всю історію нашого сусідства. Навіть імперія та більшовики мали на меті приєднати наші території, мати наших громадян в армії, науці та економіці. Вони нічого не могли та досі не можуть зробити без українців.

А сьогодні вони знищують міста, села, людей та саму державу – Україна! Голодомор мав на меті прорідження українського населення. Депортація – розселення. Русифікація – об’єднання. А сьогодні – це тотальний геноцид всього українського. Народу, нації, території та символів. Винищення історії та відкрите вбивство українців.

Біля цього будинку я дуже часто проїжджав, коли стояв у складі 72 бригади під Волновахою. Не один рік. І постійно дивився на цей символ України – Герб. А зараз я бачу, як Волноваху знищили, а наш Герб замальовують.

Їхня ціль – знищення України та всього українського. І терпіли вони не 8 років, а, як мінімум, 400 останніх років, що ми завжди були успішнішими, кращими та сильнішими. Без українського сержанта не було російської армії. Без української науки – не було нічого великого в совку. Без українських людей – ніякого великого технологічного прориву та росту виробництва. Все – через Україну.

І зараз, коли йде тотальне знищення всього українського, я чітко бачу, що Україна знову розвалить імперію. Так, знищення символів, катування та вбивства йдуть в основному на окупованих територіях, але ми це все відбудуємо, як завжди воскресали під час усієї історії. Як Фенікс. З попелу.

Але сьогодні руками нашої Армії ми творимо вже зовсім іншу історію. Україна знову повстане з попелу. Але вже з попелу росії. І цьому вже ніхто не завадить.

Все буде Україна!

 

На фото: Окупанти пофарбували головну стелу на в’їзді у Волноваху. Зафарбували повністю і герб міста. Тепер стела має кольори россійського триколору. Фото: Соцмережі

Автор