Три картинки про прогресуючий рівень технологічної деградації запорєбріка

Костянтин Корсун
Картинка перша

Фкантактє звертається до росіяньского уряду (чи до акторів, які виконують їхню роль, бо все одно все вирішує пітун) з уклінною мольбою знайти, де їм купити «десятки тисяч серверів», можна б/у. Рукосракі місцеві поробки типу «ельбрус» чи «байкал» не працюють. Та й тих нема, бо ж збирають їх скрєпоносні «дяді Петі» молотком та кувалдою із тих же західних комплектуючих.

Рівно та ж сама проблема й у “йандекса”.

А все через “сітуацийюнаукрайінє». А точніше, через західні технологічні санкції (про них я розказав раніше), накладені за кривавий садизм упоротого бункерного діда та його поплічників.

Хто має бажання вникнути у підвивання рускаваміра, тому сюдой.

Картинка друга, пов’язана в картинкою першою

Виявляється, на думку ватних «дядь петь», проблему браку мікросхем можна вирішити шляхом їх випаювання з пральних машин. Почекайте ржати.

Адже тепер ясно, навіщо руссо-мародери тягнули в свій каzапстан намародерені пралки – це ж загальнодержавний план «імпортозамєщєнійя». Не «вкрав», а «взяв участь у спецоперації з інноваційного розвитку вітчизняної мікроелектроніки». Лише кров на корпусі трохи підтерти – і можна ставити у серверну йандекса. Поряд з раніше «здобутими в бою» тостерами, кавомолками та мікрохвильовками. Якщо мікроелектроніку, випаяну з українських пралок, свинособаки будуть ставити у нові ракети, то найбільше хвилюватися треба буде хіба мешканцям Брянська чи Бєлгорода, але більше всього – самому оператору запуску.

І також зрозуміло, навіщо фсб-шники відібрали у своїх же мародерів партію з 63 айфонів: мабуть, настільки круті запчастини – то вже для підтримки “космічної програми” Оркостану.

Картинка третя, остання

Оголошення у рюзько-школі з підзаголовком «Роскомнадзор предупреждает» та закликом вберегти дітей від «вербування терористами».

Схоже, що роскомнадзор видав рознарядку директорам шкіл скрєпостана «боротися проти ве-пе-ен», але забув пояснити, шо воно таке. Тому у школах борються так, як вже розуміють: застосовують старі страшилки («синій кит») та буржуйські незрозумілі терміни типу IPv6 (та й те неправильно написали). Хтось розумний (мабуть, вчитель англійської) спромігся поцікавитися у місцевому хуяндексі, що це за VPN таке, і рашн-пошук видав результат: Very Painful Number (можна перекласти як «дуже болісний номер»). Насправді, VPN означає Virtual Private Network, але ж це, на думку ватних вчителів, навряд чи залякає школярство. Та й какаяразніца.

Хто не в курсі, поясню: IPv6 – це сучасний протокол для підтримки функціонування глобального Інтернет, який замінив застарілий IPv4.

Тобто на думку каzапської шкільної думки, VPN=синій кит=IPv6. Звучить це приблизно так: «макарони = осцилограф = бірюзовий».

* * *

Те, що в каzапляндії вже зараз актуалізуються проблеми через брак поставок сучасних технологій та відповідної західної продукції – це не новина.

Але слід усвідомлювати, що тамтешні раби здатні ще довго терпіти відсутність зручних ґаджетів, електроніки, міжнародних соцмереж чи то сучасних онлайн-послуг. Китайський ойфон виглядає нічим не гірше за справжній, а більшого руzні й не треба – аби були понти, «вялічійє расіі» та «пломбір як в срср».

Ось тепер і скуштують совка великою ложкою. Телевізор «бєрьозка» трошки гірше показує «дорогім расіянам» кривавого карлика, але ж зомбакам цілком зрозуміло, що саме воно заливає у їхні примітивні довбешки.

Змусити скрєпоносне насєлєнійє бунтувати зможе лише пустий шлунок та хвиля гробів по всій території. З першим нам потужно допомагають наші союзники та партнери. А от з другим нам треба самим впоратися. З чим наразі успішно справляються наші ЗСУ, ТрО, НГУ та інші славетні нащадки українського козацтва.

Тому продовжуємо допомагати їм крошити руzzню, разом наближаючи таку жадану мить Перемоги.
Слава Україні та її Героям.

Автор