Завершується підготовка до Національного мистецького фестивалю “Кропивницький 2017”

Заступник Міністра культури України Юрій Рибачук відвідав з робочою поїздкою місто Кропивницький з метою обговорення стану підготовки та програми Національного мистецького фестивалю, який триватиме в місті із 30 серпня по 3 вересня.

У нараді також взяли участь перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, продюсер фестивалю Сергій Проскурня, головний режисер мистецького форуму Сергій Компанієць та директор Департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА Валентина Животовська.

Під час робочої зустрічі заступник Міністра культури України Юрій Рибачук наголосив, що підготовчий етап до проведення Національного мистецького фестивалю «Кропивницький 2017» завершується та необхідно узгодити низку організаційних питань і план проведення масштабної інформаційної кампанії.

Фестиваль проходитиме під слоганом «Культура в час випробувань і реформ». Окрім творчої частини, яка представить всі мистецькі жанри – театр, кіно, музику різних напрямків, образотворче мистецтво, хореографію, сучасне мистецтво, заплановано також проведення масштабних дискусійних платформ. Зокрема, проводитимуться майстер-класи та лабораторії сучасної драматургії і режисури, критики, дитяча платформа, круглий стіл та інші тематичні заходи.

Джерело

Автор