Стережіться нової хвилі «народних героїв», «комбатів» і «експертів»

Валерій Прозапас

А ще цікаво, яких під чергову гарячу фазу війни нам готують “народних героїв”, “комбатів” та “експертів”, бо коли ЗСУ з ОР-1 та іншими комбатантами свою справу зроблять, це ж знову попруть всі ці парасюки-семенченки-савченки-пашиніни-арестовичи, під яких виділять тисячі годин ефірів та мільйони ботів в соцмережах.

І це ще питання хто гірший: відвертий могутній московський ворог чи ця криклива шобла ваєвак, яка під час трешака 2014-2016 просувала ворожу пропаганду, дискредитуючи власну державу та повсідавшись на пляшки своїх господарів, сприяла приходу до влади реваншистів.

І щось ніхто з цих суперменів-вікінгів, яким “померти за Крим” та “взяти Донецьк” заважав Порошенко, не пішов здобувати славу під болєє лудшим командуванням Зеленського та інших Хомчаків, зверніть увагу.

Так що будьте готові до нової хвилі “морських піхотинців з 55-ї бригади”, щоби не витрачати часу та в разі чого одразу бити в напрямок звуку, бо Парасюк вже точно десь ролики знімає, як його поранили в сраку, щоб на “Г+Г” крутити безперервно.

Автор