Добро пожаловать в Украину

Кирилл Данильченко

В новости, что в Киеве задержан один из комендантов концлагеря Изоляция (2015-2018) “Палыч”, который пытал людей током при помощи тапика, вырывал зубы и (спустя несколько дней без сна) пропускал через бутафорские расстрелы, – лакмусовая бумажка того, в какое кровавое Сомали Москва превратила восток Украины.

2015 год и уже штатное место коменданта. Спустя только год после начала конфликта в Донецке был уже оборудован пыточный конвейер и бетонный мешок на десятки мест – первейшая и необходимая вещь для выживания “республики”.

Свое Лобное место и свой Пыточный приказ тайных дел.

Но в построенном своими собственными руками раю новороссам не живется. Не принимает их украинская земелька.

Не хочется этим джентльменам взрываться по дороге на собственную свадьбу, кататься в лифте, вешаться на подвале и получить сердечный приступ, попив чаю.

Не хочется, чтобы снимали танками как Плот, чтобы пытали как Лягина, или как несколько сот добровольцев из РФ пропустили через подвалы, прессинг, издевательства и побои.

Не хочется, чтобы ИХ голова плавала в Кальмиусе в центре Донецка.

И бегут они через линию соприкосновения – кто за пенсией, кто по бизнесу, кто к родственникам, кто вылететь в теплые края по паленым документам.

Ну, что же, как говаривала Мария Антуанетта по дороге на эшафот – “Для меня все скоро закончится, а для вас все только начинается”.

Добро пожаловать в Украину.


У Києві затримали ката в’язниці окупантів “Ізоляція”

У Києві затримано ката в’язниці окупантів “Ізоляція” Дениса Куликовського на прізвисько “Аїд” та “Палич”.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на журналіста Станіслава Асєєва.

Денис Куликовський (“Аїд”, “Палич”) – екскерівник і головний кат в’язниці так званого “Министерство государственной безопасности ДНР” під назвою “Ізоляція” в Донецьку.

У цій в’язниці катують зокрема українських військових, які потрапили в полон. “Палич” відомий як один із найжорстокіших “фахівців” у сфері тортур і добування, а точніше вибивання інформації. Про це неодноразово розповідали звільнені з “Ізоляції”.

За інформацією СБУ, цей чоловік організовував та брав безпосередню участь у вбивствах і катуваннях протиправно ув’язнених громадян України.

Для катування там використовували так званий тапік (знаряддя тортур електричним струмом – телефонний апарат польовий з індуктивною котушкою).

За даними поліції, загалом за порушення законів та звичаїв війни на території бази “МГБ ДНР” (в’язниця «Ізоляція») до відповідальності притягуються 18 осіб, з них вісім так званих “оперуповноважених”.

Приміщення колишнього заводу “Ізоляція” захопили контрольовані Росією угруповання у 2014 році.

В Україні Офіс генпрокурора веде кримінальні справи щодо подій у цьому місці.

У 2020 році заочно повідомлено про підозру керівнику підпільної в’язниці «Ізоляція» за вчинення низки кримінальних правопорушень, серед яких порушення законів та звичаїв війни та торгівля людьми.

У жовтні 2021 року офіс генерального прокурора завершив досудове розслідування і скерував до суду обвинувальний акт стосовно восьми бойовиків незаконного воєнізованого формування “МДБ ДНР”.

Осіб обвинувачують за статтями про торгівлю людьми, керівництво й участь у злочинній організації, участь у терористичній організації, участь у діяльності не передбачених законами України воєнізованих формувань, порушення законів і звичаїв війни.

Фото © Телеграм/Донецкий Тракторист

«Інвентар» для допитів
Підвальні приміщення, де розміщувались ув’язнені «Изоляции»
Внутрішня територія «Изоляции»

Джерело

На заставці: Затриманий Денис Куликовський (“Аїд”, “Палич”) – екскерівник в’язниці “Ізоляція”

 

Автор