Візит на підвищених тонах і з елементами БДСМ

Helgi Sharp

Кулеба та Єрмак приїхали до США “для підготовки візиту Зеленського”.

Наразі підтверджені зустрічі з радником президента США з нацбезпеки Джейкобом Салліваном та держсекретарем Ентоні Блінкеном. Водночас джерела стверджують, що Блінкен відмовився від спілкування з Єрмаком на тій підставі, що той ніхто і звати його ніяк.

А ще відомо, що у процесі підготовки візиту Блінкену передали слова Арахамії про те, що “Зеленський буде розмовляти з Байденом на підвищених тонах”, і про те, що “відмова України від ядерного статуту була помилкою”.

У Білому домі розуміють, що майже всі “слуги” такі ж тупі як жарти 95-го кварталу, але то були висловлення не пересічного українця, а очільника президентської фракції. До того ж все це дуже нагадує шантаж. Шантаж головного стратегічного партнера, який дає нам зброю, гроші та стримує агресора санкціями і військовою присутністю у регіоні.

Так що, з огляду на викладене, візиту Зе ще може й не бути, а з його емісарами поговорять так, як Зеленський хотів розмовляти з Байденом – на підвищених тонах та з елементами БДСМ. І пояснять, що шантажувати Вашингтон Півшостого може тільки грою на роялі, який спеціально для нього поставлять в кущах за Білим домом.

Я не ворог своїй країні, і хочу, щоб українсько-американський саміт відбувся, і відбувся з користю для України. Але дивлячись на зелених бенедь, ідея зовнішнього управління – як мінімум до нових виборів – мені не здається такою вже й порочною.

Автор