Зради і перемоги тижня. 16 – 22 червня 2017 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 16 – 22 червня 2017 рр.

ЗРАДА

У Києві після Маршу рівності побили двох його учасників.

Невідомі намагалися підірвати підстанцію, яка забезпечує електроенергією залізничну станцію та село Сергіївку Покровського району Донецької області.

Заборгованість населення України з оплати послуг централізованого опалення станом на 1 червня 2017 року становить 3,8 млрд. грн, 25% з яких сформовані споживачами ПАТ “Київенерго”.

У Луганській області під час виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції зник безвісти полковник Національно гвардії Олександр Бойко.

У центрі Києва згоріла будівля колишнього Центрального гастроному на розі вул. Хрещатик та вул. Богдана Хмельницького.

З “тітушки” Крисіна зняли електронний браслет. Юрій Крисін, незважаючи на перебування під слідством у справі про вбивство журналіста В’ячеслава Веремія, в складі організованої злочинної групи скоїв розбійний напад на автозаправку.

Додаток Яндекс.Карти обійшов блокування в Україні та почав працювати в мережах Київстар, Lifecell, Vodafone.

ПЕРЕМОГА

У Дніпрі розпочалася активна фаза добудови метро. Метробудівці здійснили перший за понад 20 років експериментальний вибух.

Одеський нафтоперегонний завод повністю перейшов у власність держави.

Чоловіча збірна України з фехтування на шпагах стала срібним призером чемпіонату Європи, який проходить в Тбілісі (Грузія).

Новітній літак Ан-132D здійснив перший політ на авіашоу Le Bourget 2017.

Мін’юст стягнув із Газпрому перші 80 млн штрафу. Ці кошти виявили на території України як дивіденди Газпрому від третіх осіб.

Відбулася зустріч між президентом України Петром Дорошенком і президентом США Дональдом Трампом, віце-президентом США Майком Пенсом, міністром оборони Джеймсом Меттісом.

В Україну прийшов новий нідерландський сервіс навігації. TomTom Traffic пропонує свіжу інформацію про дорожні умови, такі як пробки, дорожні роботи і нещасні випадки.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор