А їм точно не в Росію?

З приводу Київ-прайду. Я їй-Богу не збагну, чого наші ультра-праві так сахаються від Росії і рвуться у Європу? Вони хоч відають ЩО їх у Європі чекає?

Є така цікава країна Швеція, у війнах з Росією – один з лідерів рейтингу. Що ми там бачимо серед їхніх лідерів?

Бачимо королеву Христину, яка ніколи не була одружена і про яку весь Стокгольм співав пісеньки про її лесбійську любов до придворної дами Ебби Спарре.

Між іншим ця тьотя заснувала місто Нієншанц на місці нинішнього Петербурга.

Бачимо короля Карла ХІІ, який не те що не був одружений – історія не знає ЖОДНОЇ його коханки… У здорового мужика, що постійно воює. Ага! В Польщі, де тільки кивни – і все буде. Як же!

Цей дядько пацакам влаштував Нарву, Фрауштадт, Гродно і Головчин. Між іншим.

Короля Густава ІІІ придворні взагалі називали відвертим гомосексуалістом – саме він оголосив війну Росії за Катерини ІІ.

Гадаєте тільки Швеції було так пороблено? Ги-ги!

Фільм “Стакан воды” пам’ятаєте? А знаєте що реальна Абігаль, на момент подій цього фільму, з Самюелем Мешемом (а не Артуром, як у фільмі) вже кілька років була одружена? А весь Лондон теревенів про лесбійску любов між Абігаль Мешем і королевою Анною?

В німецьких курфюрстів мені й заглиблюватися ломи – вам ці імена нічого не скажуть. Хоча запитайте істориків – чи багато коханок мав пруський король Фрідріх Великий?

Сюрпризи обіцяю.

А чи були монархи у яких з орієнтацією було все тіп-топ, без винятків? Звісно були. Російські Романови-Голштейн-Готторпські.

То може ультраправих не туди несе? Агов?

А взагалі, я вже неодноразово писав – в Україні безліч самотніх дівчат і молодих жінок. Мені дивно, що купа здорових мужиків, замість зайнятися ними, займаються парадом секс-меншин.

Автор