Дурні як двері

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Феєрія лицемірства!

На ефір “1+1” притягли обмальовані двері з Офісу президента, аби поговорити про поганих вандалів, які обмалювали вхід в ОПУ.

Зрозуміли?

Туди не кличуть батька сержанта Журавля, покинутого помирати, аби Зеленському перемир’я не псував, а потім оголошеного “сам винним”.
Туди не кличуть родичів тих, хто помер від КОВІД, тому що в лікарні не було кисню, бо уряд замість забезпечення лікарень киснем вбухав мільярди гривень у дороги.
Туди не кличуть мати маленького Кирила Тлявова, убитого поліцаями, і про якого забули всі – від активіЗтів до ЗМІ.
Туди не кличуть родичів Ріффмастера, який вже більше року сидить в буцегарні, та процесу тому кінця-краю нема.

Туди принесли двері! От де у них проблема! Яких судових реформ вам бракує? У них тут двері обмальовані!


Тарас Чорновіл

Учора, коли з транспортною накладною Антоші Інтіліктюала приперли на “Ге+Ге” двері з Банкової й стали обнюхувати їх в пошуку слідів Порошенка, я згадав цей епізод. І навіть знайшов його. Але було вже пізно й відклав на ранок. А зараз бачу, що Павло Бондаренко вже опублікував.

Та то пусте, головне, що ми вже синхронно усвідомили, куди за два роки змістилася Україна. Ми не йдемо туди. Ми вже в Орвеллівському задзеркаллі. Кожен “какая разніца” чи “зато нє Парашєнка”, кожен проплачений з Банкової блогер, кожна істота, яка своєю відповіддю соціологам накручує рейтинги злочинному режиму (вселяє в них віру про нездоланність і безкарність), наближає другу серію. Бо “Скотний двір” – це прелюдія. Далі – основна частина, яку Орвелл описав у пророчому романі “1984”.

Думай-те!


Олексій Петров

А мы смеялись над Олегом Ляшко, который корову целовал и землю ел, стоя на трибуне Верховной Рады.

Вчера рекорд был побит сразу и на перспективу.

Заместитель Министра МВД Антон Геращенко притащил в студию ток-шоу «Право на владу» половинку двери. Да, да… Той самой многострадальной двери из «опы», которую обрисовали фулюганы и даже стекло разбили. Два стекла. Дверь уже дала свидетельские показания. Медики сняли побои, и всё это будет приобщено к материалам уголовного дела о нападении на двери и стену.

Что вы говорите, друзья, «Почему Антон кусок стены не приволок?». Да откуда же я знаю? Может, в метро не пустили с таким грузом? Или хотели привезти, но в студии пообещали вызвать людей в белых халатах, бо «Куда вы, мужчина, прёте эту дуру?». Кто знает!

Этому «антону» на должности привезти бы справки о состоянии здоровья Андрея Антоненко. Или же взять данные, скольких детей из-за юридического бля*ского шоу не прооперировала Юлия Кузьменко… Но какой информационный фидбек от этого? Правильно, никакого. А вот дверь, она всегда дверь. Основательная и деревянная. Большая и разукрашенная.

И мозги… Вернее, нет мозгов. Я не про дверь сейчас. У неё, наверное, есть, немного, но всё же.


Андрій Смолій

Це шабаш на 1+1. А це шабаш на федеральному каналу «Расія 1». Відчуваєте різницю? Не дуже. Що одне, що інше – відвертий пропагандизм та бажання зіштовхнути країну лобами.

З людей, які по суті не зробили нічого кримінального (не відомо, хто ще це зробив), роблять відвертих бандитів та маргіналів.

А одним з головних спікерів є Антон Геращенко, який ще кілька днів тому називав українців неофашистами та неонацистами. Ще одна дійова особа – Льоша Арестович. Наш борець з активістами та поборник влади Зеленського. Всі вони аж рвуть проти протестів в Україні, а головне, у відбілюванні влади Зеленського.

Тепер у повістці дня не корумповані суди, не відверто фальшофані справи влади Зеленського проти волонтерів та військових, не провалені реформи, а побиті двері. І ще гірше – всю країну переконують, що Банкова – це події під Капітолієм.

Бридко. Дійсно, мерзенно та бридко.

P.S. В цей же час сумнозвісний Печерський суд постановив заблокувати інтернет-видання Главком, Апостроф та ще низку інших. Щоб мовчали. А вся країна перетворилась в суцільне «Право на владу» на каналі Коломойського-Медведчука.

* * *

Вони просто перетворюють Україну на Білорусь/Росію-2. Із насильством, пропагандою, брехнею та кривосуддям, що кидає до в‘язниці всіх неугодних владі.

Сумнозвісний Арестович вчора заявив: «Не можна збільшувати кількість людей, ув‘язнених за політичними мотивами. Вистачить Ріфа, Стерненко, Кузьменко, Дугарь».

Вчора на 1+1 відбулось наймерзенніше на українському телебаченні. Такого шабашу не пам‘ятаю навіть в часи Януковича. Вони просто роблять все, щоб знищити протести, зіштовхнути українців лобами, виставити одну частину суспільства проти іншої, розв‘язати політичний конфлікт всередині країни. Розділяй і володарюй – це про кремлівські методички. Як бачимо, їх почали використовувати і в нас.

Владі байдуже, що сьогодні зранку вже 18 132 інфікованих, і ми впевнено йдемо до національної катастрофи. Їх не хвилює катастрофічна економічна ситуація. Вони плюють на розвалену міжнародну політику. Зате на каналі Коломойського-Медведчука вам розкажуть про «радикалів», про обмальовану ОПу, про «неофашистів».


Mason Lemberg

* Кожен день майже півтисячі людей помирають від ковіду.
* Майже кожен день гинуть військові на фронті.
* ВВП за 2020 рік впало на 5%. Більше ніж в 2014 під час відкритої фази війни та окупації Донбасу і Криму.
* З бюджетом – жопа.
* З робочими місцями – жопа.
* З інвестиціями – жопа. В тому числі з тими, що недавно Зеля “привіз” з Еміратів.
* З цінами – жопа. Точніше, космос.
* Новий президент країни-головного стратегічного партнера навіть говорити з Зелею не хоче.
* З корупцією тепер реальна жопа. Крадуть всі.

… головною темою на політичному шоу є сцяні двері презедента.


Арсен Зекиров

Я, конечно, не специалист по дверям, но мне кажется, для того, чтобы сделать такие же, нужно немного больше времени, чем ушло у онтоши. Если он, конечно, не заказал их заранее.

Заранее дал размеры мастерам.
Они нашли подходящий материал для дверей за лям грн.
Высушили его в специальной сушилке.
Раскроили, склеили, снова высушили под прессом.
Потом нанесли не один слой лака и снова дали ему нормально высохнуть.
И только потом привезли и установили на вход в ОПУ зеленского.

После чего онтоша смог отвезти обоссаное на канал говно+говно для съёмок пропаганды.

Очень интересно было бы узнать, кто такой быстрый исполнитель опных дверей, и можно ли у него заказать двери, чтобы ОПУ невозможно было открыть, пока зелене лайно не висохне на сонці, як роса?


Марк Савчук

Вчера в программе Право на Владу Команда Зеленского представила своего кандидата на внеочередных выборах в пристоличном ОТГ от партии Слуга Народу – Зе-дверь.

По предварительным опросам, Зе-дверь обходит своего главного конкурента на выборах – ветерана АТО, капитана Сергея Василенко.

Дубинский, находясь в оппозиции к Президенту Зеленскому, обещает выпустить расследование о том, как простой кусок древесины стал дверью в одном из самых важных зданий страны.

Автор