Про причини відключення лугандону від електрики

Дмитро Вовнянко

У нас що не зробить влада – з усього роблять зраду. Тепер виявляється, що електрику окупованій Луганді ми перекриваємо не тому, що нам за неї не платять, і не тому, що там відбирають наші підприємства – це виходить тому, що Росія готується забрати Лугандон.

Я не перестаю дивуватися ідіотизму окремих тверджень. А що наразі Лугандон окупований НЕ Росією? Що серед наших упертих патріотів™ знайшлися люди, готові повірити в маячню від Захарченка і Плотницького, ніби Лугандон – створіння шахтарів і водил, що воюють зброєю з шахт? Що, зараз щось заважає Москві заводити в Лугандон свої війська і виводити їх звідти?

Причина відключення ОРДЛО від електрики – очевидні. Терористи за електрику не платять, платити не збираються, відбирають наші підприємства, стріляють у наших солдат, чорт забирай. Так, тривалий час ми робили жест доброї волі – подавали електрику своїм громадянам, але всьому є край. Відтепер надавати електрику за такими розпіареними бойовиками низькими тарифами буде Росія. Уже надає. За власні грошики.

А чи об’явить Москва Лугандон частиною Росії? Скажу так, перебуваючи в набагато кращій економічній ситуації, ніж зараз, Москва за майже 3 роки цього не зробила. Чи зробить тепер – залежить від бажання одної конкретної людини.

Тож питання це – не до аналітика. Це питання до психіатра.

І ще. Коли ЗСУ звільнять окуповані території (а в цьому я не сумніваюся) електрику ми відновимо швидко.

Автор