Пане Зеленський, Ви головнокомандувач чи що?

 

Володимир Омелян

У ці хвилини, коли уявно щасливий Зеленський записував чергове відео з невиконаними досягненнями і нездійсненними обіцянками, російський снайпер важко поранив українського воїна. На виконання умов миру Зеленського нам заборонено відкривати вогонь у відповідь, тому ми просто забрали тіло підстреленого варварами бійця. Зеленський у момент запису якраз мав отримати SMS про бойову втрату.

Я би запропонував пану Зеленському у наступному відео просто сміятися всі 9 хв 26 секунд. Без тексту.

Суть буде та сама, всі й так вже розуміють, що у нас неадекватно радісний президент, якому потрібна медична допомога, незалежно від результатів його аналізів.

П.С. Важкопоранений український вояк помер у лікарні.
Володимир Зеленський, Ви головнокомандувач чи що?


Олексій Петров

На жаль, у нас бойові втрати.

Біля Авдіївки куля російського снайпера обірвала життя захисника України…

Ні… Вовка нічого не скаже!

А кишенькові блогери зараз отримають команду та придумають якусь історію, про випадкове натискання на спусковий гачок.


Валерій Прозапас

У своїх відосіках Зеленський і півсловом не обмовився про обстріли, не згадував про поранених, бо в нього виключно “новини про хороше”.

Сьогодні знову маємо загиблого під час “повного та всеосяжного перемир’я”, головнокомандувач тим часом пропонує запускати ідіотські флешмоби про ресторани, які своєю ж недолугою політикою загнав на межу виживання.

Ігнор втрат та і в цілому війни став настільки буденним, що більше не викликає питань до морального обличчя людей, які просто виключили цю тему з порядку денного голови держави.

Та і сам він з радістю продовжує грати роль “своєво парня”, під ширмою якого армія руйнується, позиції країни слабшають, а втрати замовчуються.

За таке завжди наступає розплата, і вона буде.

Автор