В гостях у «Гончаренко рулить» Порошенко рулить (фото, відео)

Петро Порошенко

Немає нічого неможливого, якщо ти рішуче рухаєшся до результату!

Це гасло, яким я керуюся усе своє життя. І воно себе виправдало і на місцевих виборах. Європейська Солідарність зайняла перше місце на цих виборах. Стала єдиною політичною партією, яка збільшила свою підтримку більше, ніж удвічі.

Ми зруйнували кремлівсько-зеленський міф про те, що «Європейська Солідарність» — регіональна партія з підтримкою лише на Західній Україні. Ми зібрали команду з професіоналів, у яких горять очі. І українці це оцінили. «Європейська Солідарність» представлена у всіх без виключення обласних і місцевих радах. Іншої такої партії немає. «Європейська Солідарність» об‘єднала Україну!

Дякую тобі, Олексій Гончаренко, за цікаву розмову. Виявляється, Олексій не лише професійний політик і державник, а й талановитий журналіст, який вміє «витягнути» багато ексклюзивних речей  🙂

 

Місцеві вибори засвідчили провал популізму і технології фейків олігархічних телеканалів – Петро Порошенко

Результат «Європейської Солідарності» на місцевих виборах демонструє, що популізм і фейкові новини проросійських та олігархічних телеканалів вже не вводять людей в оману. Про це лідер партії, п’ятий Президент Петро Порошенко розповів у програмі «Гончаренко рулить».

Він подякував кожному виборцю, який підтримав «Європейську Солідарність» по всій країні – від Заходу до Сходу.

«Підтримка «Європейської Солідарності» в порівнянні з минулим роком зросла більше, ніж удвічі. Ми єдина політична партія, яка наростила підтримку. Бо всі решта парламентських партій втратили від 30 до 50% підтримки. Це точно означає, що український виборець, народ є надзвичайно відповідальний, і я за це вдячний», – говорить Петро Порошенко.

«Хочу подякувати своїй команді, яка була оновлена, з палаючими очима, вірою в Україну. Команда професійна на відміну від «зеленої влади» і «п’ятої колони» росіян, тому що битва була саме за це. Важливо, що був зруйнований кремлівсько-зеленський міф, що «Європейська Солідарність» – це регіональний проект, «партія Західної України», і вона не виходить за межі Галичини», – зауважив п’ятий Президент.

«Перше місце, яке партія зайняла не тільки у Львівській і Тернопільській областях, а й в Рівному, в Києві і області. Це було наше завдання», – говорить Порошенко.

«Також важливо те, що відбулося на Сході. Мета проукраїнських, проєвропейський партій – це битва за українців на Сході і Півдні – в Харківській, Запорізькій, Херсонській, Донецькій, Луганській, Одеській областях. Ми представлені в усіх без винятку обласних радах, представлені в усіх без винятку міськрадах обласних центрів. Другої такої партії немає», – констатує Порошенко.

«Можу сказати впевнено і переконливо, дякуючи вам, шановні виборці, ми зайняли перше місце на цих виборах», – наголосив лідер «Європейської Солідарності».

Джерело

 

Зеленський не розуміє цінності безвізу і складності його отримання, тому безвідповідально його руйнує – Петро Порошенко

Зеленський не усвідомлює, який складний шлях пройшла Україна для здобуття безвізового режиму з Євросоюзом, тому безвідповідально руйнує його разом зі своїм політичним та бізнесовим партнером, олігархом Коломойським, який зацікавлений у поверненні нашої держави в російську орбіту.

Про це п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив у програмі «Гончаренко рулить». П’ятий Президент нагадав, скільки зусиль довелося докласти його команді, українському парламенту і європейським партнерам, щоб вільне пересування українців країнами ЄС стало реальністю.

«Велика кількість людей не вірила взагалі, що нам безвіз дадуть. Я згадую всі ці аналітичні нотатки і виступи з трибуни Верховної Ради. Більше того, вже коли я запрошував для того, щоб проголосувати останній пакет наших домовленостей, я буду пам’ятати дуже довго, коли двоє лідерів фракцій кажуть: пане Президенте, не обманюйте нас, безвізу ніколи не буде і ви просто хочете провести, спекулюючи безвізом, ці законопроекти», – говорить Порошенко.

Петро Порошенко зазначив, що це вдалося завдяки політичній волі українського керівництва і європейських партнерів. «Не тільки наша політична воля. Але й та потужна підтримка, яку я особисто і Україна мала з боку керівників країн-членів Євросоюзу. Бо для них це було небезпечно – для лідерів держав Євросоюзу. В умовах дуже жорсткої кризи біженців ідея надання Україні безвізу в їхніх країнах була непопулярною. І напередодні їхніх виборів голосувати за те, щоб Україні надати безвіз, деякі з них розглядали як самогубство», – наголошує Петро Порошенко.

«Технологічний прийом дипломатичних переговорів полягав у наступному. Спочатку умов було 80, закінчили ми на 140. І коли їх було 100, я попросив Жан-Клода Юнкера – давайте ми підведемо риску. Напишіть всі вимоги – ми їх всі виконаємо. Але просто щоб це не було як безкінечний процес. І він написав. Я сказав – поставте свій підпис. Дональде (Туск), постав свій підпис. І більше ми це не змінюємо», – згадує Порошенко деталі переговорів.

«Я навмисне ставив терміни, для того щоб показати, що це є тиск мого слова, яке я давав на базі їхніх обіцянок. 11 червня 2017 року день народження мого батька був для мене одним із найбільш щасливих днів, коли ми на кордоні із Словаччиною в Закарпатті зустрілися з моїм другом Андреєм Кіскою, президентом Словаччини і символічно відкрили двері в Європу», – говорить Порошенко.

«Ті люди, які не розуміють важкість його отримання і цінність безвізу, на сьогоднішній день абсолютно безвідповідально ставляться, руйнуючи безвізові пакети», – застерігає лідер «Європейської Солідарності».

«Я сподіваюсь, що це не свідоме відштовхування Європи, яке робить Володимир Зеленський. А тут є комбінація некомпетентності і дилетанства Зеленського, який не розуміє, що він робить, і абсолютно брудна гра його бізнес-партнера Коломойського, його політичного партнера, який дуже незацікавлений в європейській інтеграції України. Який зацікавлений в зупинці співпраці з міжнародними фінансовими організаціями і розвороті нас до Російської Федерації, бо там таких, як він, чекають», – вважає Порошенко.

«Ми точно будемо це зупиняти. Я сьогодні звернувся до наших європейських друзів і партнерів з проханням: не забирайте в українців безвіз. Українці не винні в злочинних некомпетентних діях влади. Якщо треба забрати в когось – заберіть його в тих, хто був долучений до цих рішень. І нехай замість того, щоб їздити в свої Куршавелі, Монако чи Зальцбурги, нехай їздять в Ростов, Москву, а може навіть і в Магадан, і там подивляться краєвиди», – попередив лідер опозиції.

Джерело