«Плівки Деркача» вийшли на новий рівень

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Оцініть! Спершу міністр МВС робить заяву про затримання особи, підозрюваної в підпалі автомобілю програми “Схеми”. Ледь не зразу ж вискакує пост відомого містифікатора Андрія Портнова про те, що затриманий – працівник видання, пов’язаного з “Солідарністю” Петра Порошенка. І навіть публікує фото посвідчення. Невдовзі Мосійчук повідомляє, що посвідчення належить не затриманому – воно просто знайдене у нього вдома. Тобто затриманий міг його просто на вулиці знайти.

Але найбільш цікаве не це, а… ДАТИ, які стоять на посвідченні. Воно діяло до кінця квітня 2019 р., тобто прострочено вже півтора роки як! А діяло взагалі на період виборів і виписане було журналісту-позаштатнику, тобто особі, яка працювала у виданні під час виборів. Гарантію даю, їх таких тоді виписували сотнями.

Історію цю уже порівнюють з візитівкою Яроша – так схожість проглядається. Але я зауважу про інше. Я оце голову сушив – чому на підпал машини “Схем” так оперативно відреагував Зеленський? Йому ж “Схеми” любити взагалі нема за що. Тепер здогадуюся. І так. Вся ця історія ідеально збігається з чутками, що на Банковій на нараді Зеленського і силовиків після Дня Незалежності вирішили “створювати проблеми Порошенко і всім цим активістам”.

Автор