Про ситуацію навколо Савченко

Богдан Карпенко

Напишу декілька думок за ситуацію навколо Савченко. Моніторинг соцмереж показує, що вона має антирейтинг навіть у пабліках Парасюка, хоча, здавалось би, що на тих пабліках у людей давно не спостерігається будь-яких ознак розумових процесів. Вважаю, зараз її ведуть не для нав’язування нашим людям прямих перемовини з терами, бо наші люди її вже НЕ слухають, сенсу через неї заносити – нема, а для провокації хейтерства з боку наших людей у її сторону.

Тепер, для чого це роблять: їй збільшують рейтинг серед українців, які сидять на пропаганді так званої “МГБ ДНР” – роблять впливовою інформаційною фігурою для зазомбованих на території ОРДЛО. Логіка проста: чим більше ненависті від нашої сторони, тим більше підтримки у зазомбованих там. Чудово розумію, що написати пост хейтерства у сторону троянської кобили – дасть лайки, поширення. Але пропоную припиняти, не грати у цю гру далі, включити її у повний ігнор.

Єдиний коментар на всі її дії: українська влада не веде перемовин з терористами, які, прикриваючись армією РФ, та при дії тотальної пропаганди, тримають у заручниках українців на території ОРДЛО. Нічого більше, окрім офіційної інформації по її темі особисто я писати не планую до тих пір, поки не побачу на це дійсно важливу потребу. Вона – представник терористичних організацій, нею повинна займатись СБУ.

Поки ми витрачаємо час на розповіді про всім очевидне щодо Савченко, у нас, паралельно, спікери “Самопомочі”, ІВК, Міхо і ко, активно заносить маніпуляцію, що війна через торгівлю, а не через агресію РФ, тобто, напряму вбивають у голови наших людей маркер “громадянська війна”, просто іншими словами, і наші люди це активно лайкають та поширюють. Ось де реальна загроза сьогодні.

Автор