«ЄС»: Обшуки в Омеляна – це чергова «червона лінія», яку перейшов Зеленський, на шляху до тоталітаризму

Зеленський і його кишенькове ДБР зовсім пустилися берега й перейшли до практики Дзержинського-Берії – відвертого пресингу яскравих опонентів режиму.

Практика незаконних слідчих дій, стежень, підслуховувань, обшуків за надуманими справами, які завжди чомусь проводяться о шостій ранку, стає нормою. Прикметно, що Державне Бюро Репресій вламується в будинки виключно представників «Європейської Солідарності», яка є єдиною справді опозиційною силою до цього режиму від першого дня президентства Зеленського, бо називає речі своїми іменами: реванш – реваншем, здачу країни – здачею країни Кремлю, популізм – популізмом, бездарність і непрофесійність – непрофесійністю.

Сьогодні о шостій ранку Зеленський перейшов чергову «червону лінію». ДБР увірвалося в будинок до Володимира Омеляна, де політик мешкає разом з родиною і маленькими дітьми. Раніше саме так діяло Державне Бюро Репресій під час обшуку в будинку Тетяни Чорновол, вдови героя війни, мами неповнолітніх дітей.

А ще раніше саме так діяли НКВДисти, які завжди приходили з арештами тоді, коли господарі спали. Політична мотивація цих обшуків очевидна – закрити рота та залякати опозицію.

«Європейська Солідарність» заявляє, що жодні репресії режиму не змусять партію відмовитися від своєї мети – побудови вільної успішної України, в якій не буде місця політичним комедіантам та любителям сталінізму.

Джерело