Яких вам ще повноважень не вистачає?!

Валерій Прозапас

Як відомо, “війна – це мир, свобода – це рабство, незнання – це сила”.

А нікому непідконтрольні, ніде не визначені, невідомо якими кадрами укомплектовані “поліцейські послуги” – це таємний “Департамент захисту інтересів суспільства та держави”, який, виявляється, було створено в Нацполіції ще 12 березня.

Офіційно – створено таємну структуру всередині державного правоохоронного (!) органу, “відомості про структуру, загальну чисельність, завдання і функції” якої “становлять службову інформацію”.

А ця дивна фраза – “з метою забезпечення принципів відкритості та прозорості ПЛАНУЄТЬСЯ звітування про результати діяльності Департаменту на сайті Нацполіції”?
Що значить планується?
Тобто можуть і не звітувати?

Дивлячись на “досягнення органів” за останній рік, майже немає сумнівів, що це художество ще аукнеться “суспільству і державі” купою неприємностей – забагато пафосу, та дике формулювання “впродовж останніх років характер загроз інтересам суспільства та держави суттєво ускладнився” гарантує якусь чергову дічь в портновському стилі.

Який це характер?
“Культивування величі арійської нації та ультранаціоналістичні ідеї”, чи шо? Чи хтось “мєшаєт прєзідєнту отстраівать страну”, і реалізується стара добра задумка А. Гєращєнко про “трібунал”?

Яких вам ще, блд, повноважень не вистачає?

Автор