SHARP`s REVIEW – 21.05.2020

Helgi Sharp

Сарказм – останній притулок оптиміста

1. Пресконференція.

🔸 Цей яскравий приклад уріноофтальмології настільки розібраний на атоми, що ще раз аналізувати випадкову генерацію слів організму, який фізіологічно та ментально відрізняється від людини, повинні не ми, а вчені, до рук яких рано чи пізно потрапить зеленуватий мозок найдивовижнішої субстанції 21 сторіччя.

“Ну от скажіть, хто кращий – я чи Порошенко?” Який же океан комплексів, заздрості та внутрішнього страху у цьому дитячому питанні. Тому й були акредитовані “правильні” журналісти. Щоб, не дай, Боже, не травмувати найвеличнішого “неправільною” відповіддю.

2. Записи Байден-Порошенко.

🔸 Кому вигідні?

– Трампу, який прагне максимально використати український кейс для дискредитації Байдена.
– Коломойському, який ось-ось має отримати офіційні звинувачення Великого журі США щодо відмивання коштів, а тому за будь-яку ціну прагне добитись угоди з американським правосуддям. А також використати записи у судах по Привату.
– Кремлю, який спить та бачить, щоб Київ побив горщики з Вашингтоном.

Через кого оприлюднені?

– Через випускника Школи КДБ СРСР, який має тісні зв’язки з колишніми регіоналами та с/с Ерефії.

Яка основна мета по відношенню до Зеленського?

– Використовуючи його патологічну ненависть до Порошенка, втягнути у передвиборчу війну між демократами і республіканцями, втративши таким чином двопартійну підтримку головного стратегічного союзника, яким є для України США.

Як юрист стверджую: навіть у представленому варіанті записів немає жодних ознак злочину. А, зважаючи на те, що вони були відредаговані та компільовані, маємо справу з дешевою підставою, на яку повинен був купитись діючий президент. Справжній президент й не купився б, але не забуваємо, що розрахунок був на організм, який фізіологічно відрізняється від справжнього – тому маємо те, що маємо.

До речі, кляті порохоботи з Держдепу вже зателефонували в ОПУ і сказали, що Нелох таки Лох.

3. Суд ЄС відхилив позов “Північного потоку-2” щодо норм газової директиви.

🔸 Ще ніколи Варфоломій Коробєйніков не був такий підло обдурений. Він міг обдурити кого завгодно, але тут його надули з такою геніальною простотою, що він довго ще стояв, б’ючи по товстим ножкам обіднього столу.

А тепер просто цифри.

РФ. Експорт природного газу, млрд $:
Березень 2012: 5,287
Березень 2013: 6,120
Березень 2014: 5,549
Березень 2015: 4,076
Березень 2016: 3,110
Березень 2017: 2,914
Березень 2018: 5,312
Березень 2019: 3,713
Березень 2020: 1,766

До речі. У квітні номінальний ВВП Росії впав на 28%.

4. Більшість українців не схвалюють дії Кабміну і Ради в травні – опитування. Але схвалюють презЕдента.

🔸 Стрижень цієї системи – особистий рейтинг хлопчика з телевізора, а не система стримувань, противаг чи балансів влади. Зникне рейтинг бубочки – уся система завалиться разом з країною. Тому бездарна, але владолюбна свита буде жертвувати всім заради підтримки культу особистості Голобородька.

Дурень не виносить ніяких шорсткостей думки, ніяких нез’ясованих питань, ніяких невирішених проблем. Він давно вже все вирішив, зрозумів і все знає. При зустрічі зі справжнім дурнем людину охоплює якийсь містичний відчай. Тому що Дурень – це зародок кінця світу. © Н. Теффі

5. Поблизу селища Трьохізбенка Луганської області ввечері 20 травня загинув командир батальйону “Луганськ-1” полковник Сергій Губанов.

🔸 Крім того, ще троє бійців дістали поранення.

Співчуття родині загиблого… І поясніть вже уклоністу, що куди б він Росію не цілував, всюди буде дупа.

6. Не пам’ятаю чиє, але: “Скажіть людям, що є той на небі, хто створив Всесвіт, і вони повірять. Скажіть їм, що фарба не висохла, і вони ткнуть в неї пальцем, щоб переконатись у цьому.”

🔸 Вже рік тягнеться перевірка для тих, хто ткнув пальцем у зелену фарбу. Проте, висохне вона, діти знайдуть іншу. Я ж не засмучуюсь, бо настане час, коли хтось-там-страшний відійде в сторону і скаже: “Вам достатньо випробувань – живіть спокійно.” А поки цього не сталося, робимо своє.

І ще… Рівно 4 роки назад у мене в ФБ було 3 друга та один фоловер. Вчора останніх стало 60 000. Відчуваю дяку та велику відповідальність за те, що пишу, і за те, що вірите. Раночку та з Днем вишиванки!✌️

Автор