Артур Герасимов

За вісім місяців нова влада продемонструвала некомпетентність, безвідповідальність і неспроможність керувати країною. Гучні скандали січня один за одним вже почали знімати полуду з очей навіть тих, хто минулого року голосував за «Слуг народу». Для того, щоб приховати гучні провали свого урядування, влада організувала політичні переслідування п’ятого Президента України Петра Порошенка. Про це заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

Таємний відпочинок Зеленського в Омані з імовірними секретними зустрічами з росіянами. Повна нездатність реагувати на складні безпекові кризи, продемонстрована після збиття українського літака російською ракетою в Ірані. Про некомпетентність президента Зеленського і відсутність інтелектуальної потуги керувати країною відверто заговорив навіть прем’єр-міністр Гончарук.

Глибоке суспільне обурення викликали нові зарплати міністрів, а також їхнє рішення нагороджувати себе місячними преміями в розмірі кількох окладів. І це на фоні мільярдних дірок в бюджеті, на фоні невиконаних обіцянок влади знизити тарифи – бо платіжки, які отримують люди, свідчать про чергову брехню.

За нової влади – некомпетентної, непрофесійної, брехливої і корумпованої – держава тримається винятково на тому запасі міцності, який за роки свого президентства створив Петро Порошенко і його команда.

Щоб відволікти увагу від управлінської некомпетентності президента Зеленського, його уряду і всіх «слуг народу», владою прийнято рішення активізувати фальсифікацію десятків справ проти п’ятого Президента.

Політичні репресії проти опозиції – це частина загального наступу непрофесійної влади Зеленського на права і свободи громадян, їхньої спроби збудувати замість європейської демократії абсолютну монархію, як Султанат Оман, чи диктатуру за прикладом Росії.  Чого варта лише найсвіжіша ініціатива «Слуг» – запровадити кримінальну відповідальність для журналістів за поширення інформації, яку сама влада буде вважати недостовірною.

Переслідування Петра Порошенка – це атака влади на «Європейську Солідарність» як єдину головну опозиційну силу, яка відстоює національні інтереси України.

Зрозуміло, марними є всі спроби влади залякати Петра Порошенка та його команду. Не на тих напали. Ми здатні захищати і себе, і країну. А влада, яка намагається зміцнити власний авторитет переслідуваннями опозиції, – про що ми всі з вами і вся країна чула з так званих «плівок Труби», – має усвідомити, що жодні її дії не зупинять «Європейську Солідарність» на шляху захисту європейського та євроатлантичного курсу країни.

Петро Порошенко скасував заплановану закордонну поїздку. Сьогодні він сходив у ДБР і особисто отримав повістки, чим примусив ДБР діяти в рамках закону.

Причому які повістки? По справі щодо проходу українських військових кораблів з української Одеси до українського Маріуполя Керченською протокою. По справі, яка стосується Мінських угод.

Сьогодні всі розуміють, кому вигідно розгортання і продовження цих справ. Це вигідно виключно Росії. Але Україна переможе. Слава Україні!

 


Татьяна Худякова

Как вы знаете, есть у нас такая организация, которая называется ГБР. Очень интересное заведение.
Туда проваливаются как в трубу все вменяемые расследования.
Иногда трубы прорывает, и оттуда вываливается настолько прекрасное, что хочется продизенфецироваться и снаружи и внутри.
А иногда происходит процесс «понеслось говно по трубам».
Для запуска процесса есть специальный крантик, и, по моему мнению, краном этим заведуют непосредственно в Кремле. Иначе никак не объяснить такую бодрую активность, с которой ДБР взялось за дела по Минским соглашениям и по взятым в плен украинским морякам.

Суть в том, что отпрыски и соратники Трубы, распускают зловещие слухи, очень волнующие українське суспільство.

Говорят:
– А ваш Порошенко на допити не ходить! Переховується від слідства! Ми йому і в рельсу вже стукали, і у вікошко опівночі волали «Порошенко, приходь!», і навіть у WhatsApp повістку посилали!

Адвокат Порошенка каже:
– Я, звичайно, дико вибачаюсь, але ж існує певна процедура надання свідку повістки про допит. Може вас тому не вчили у деревопереробному училищі імені Тата Карла, чи де там ви освіту здобували, то я вас навчу.

А ДБР такі:
– Тю, а шо? То ж жижиталізація і держава у смартфоні! Надіслали тобі повідомлення у фейсбуці, то приходь. Не преховуйся від правосуддя.

– Та не приходило ничьо у фейсбуці навіть! – людським голосом каже Порошенків кіт Мурчик, бо вже здурів від сучасних професіоналів.

– А ви у «отфільтрованих» подивіться! – наполягає поважний пан Корецький.

Тут надо напомнить, что поважний пан Корецький – это как раз вероятный участник записей, известных в народе как «Трубу прорвало». Кстати, сегодня из заявления Корецкого одному из телеканалов, получен прекрасный образец его голоса. Что будет использовано в международной фоноскопической экспертизе касательно незаконного давления на следствие Трубы и чиновников ОПшки.

В общем и целом, адвокат Порошенко Игорь Головань черным по белому заявляет следующее:

1. Сегодня, 20.01.20, Порошенко отменил важный международный визит, чтобы лично прийти в ГБР и получить повестку про вызов свидетеля в суд.
Вернее, сразу три повестки. По Минским соглашениям, по делу моряков и по судебной реформе.
(Ага, два из трёх представляют прямой интерес РФ. Бинго! Может, переведём ГБР под юрисдикцию России? Хрена ли мы им платим, если они работают против нас?)

2. До сегодняшнего дня никаких повесток в установленном законом порядке Порошенко не получал.
( Ну очевидно же, что увиливающий человек САМ за повесткой не придет, он лучше отфильтрованные сообщения в мессенджере не заметит. И вообще улетит на Мальдивы, пятки греть)

3. Корецкому и прочим трубо-отпрыскам, прогулявшим лекции в деревообрабатывающем училище им. Папы Карлы следует принять следующий факт. Жопорукое вручение повесток свидетелю – это преступление, которое попадает под ст.386 УК Украины «Перешкоджання з’явленню свідка до суду».

И от себя добавлю.
Отставить х*йню!
Прочистите ваши трубы уже от говна!
Если б Порох имел повод и желание удрать от следствия, если бы боялся ваших кривожопых обвинений родом из страны лаптеногих питекантропов, он бы это сделал уже давно.
Беспрепятственно.
А поскольку он САМ идёт к вам, буратинам, нарушая свои планы и тратя время на ваш цирк мейд ин Раша, хватит уже трындеть про переховування.
А то прям как в анекдоте «Папа, а де море?»

#Верните_клоунов_в_цирк