Ситуація з Фединою та Звіробій нагадує провокацію від влади

Виктор Федорончук

Ситуація з Фединою та Звіробій нагадує провокацію від влади проти тих, хто готовий рішуче захищати Україну.

В тіньовому центрі управління Україною, напевне, вже вирішили, що пора – можна вже пробувати спровокувати українське суспільство на активні протести.

Напевно, прорахували, що протестний потенціал ще недостатньо великий, тому потужної підтримки зі сторони народу не буде.

Сили, які вже сьогодні хоча б декларували радикалізм у відстоюванні України і, головне, підтверджують свої декларації хоч якимись реальними діями, наразі відсутні.

Політично-опозиційного центру з відповідним кадрово-ресурсним потенціалом, який би зміг на сьогодні рішуче організувати спротив, по факту немає.
Декларації окремих політиків не рахуються.

При цьому більша частина тих, хто виступив проти “пороха”, своїх поглядів кардинально не поміняли.

І по факту наразі вороги України порахували, що зараз найбільш сприятливий момент, коли можна повести активний наступ проти справжніх патріотів і народних героїв України, а протести, які можуть появитися, вдасться досить легко подавити. І таким чином збити ріст протестного потенціалу на самому початку.

Іншого мотиву дій влади проти героїв України не бачу.

Можливо, і планується інший план спротиву, але на тепер ситуація виглядає так.

Напевне, ворогу не терпиться перевести режим окупації України з неявного, тіньового, завуальованого в відкритий і офіційно оформлений.

Прогнозів ніяких не даю, просто стараюся дати логічне пояснення тому, що твориться.

Автор