Плювок у відповідь прилетів із Туреччини

Джон Смит

Вітаю нашого найвеличнішого лідера галактики і всесвіту з провалом в Туреччині.
Ердоган зустрівся з Няш-мяш і іншими кримськими зрадниками із “делегації кримських депутатів”.

І не треба тут кивати на Ердогана. Нічого такого він собі не дозволяв попередні 5 років. Але після обрання зелена істота зустрілася з прем’єром Ізраїля Нетаньяху і таємно погодилась на визнання Єрусалиму за Ізраїлем через відкриття там представництва України. До того в Ізраїлі переховувався Коломойський і ще у березні за забезпечення притулку обіцяв місцевим, що зелена істота після перемоги визнає окупацію Єрусалиму.
Це – болюче питання для Туреччини і для всіх країн Близького Сходу. Зеленський зробив плювок їм в обличчя. Плювок у відповідь прилетів в Україну.

Після дешевого і тупого пзджа наркомана з його браслетиками Ердоган зрозумів, з ким має справу. З ним тепер балакають ось так.

Всіх нас з цим вітаю. А особливо тих остолопів, які розповідали, що президент – це зниження тарифів.

У Президента України дві основних завдання – дипломатія та оборона. Два. І дипломатія вже все. Воно її просрало повністю.
На черзі оборона.


Валерій Прозапас

Поки Пристайко пропонує показувати на Росії “Слугу народа”, щоб там думали, що в Україні живуть переважно ідіоти, – Ердоган приймає делегацію з членами окупованого Криму і тисне руку тій самій Поклонській.

МЗС і хто там ними керує по Конституції вахуї мовчать.

Неймовірні дипломатичні успіхи нової команди продовжуються, як би вони на “нормандській зустрічі” в склад федерації не попросилися.