Брехня, брехня про брехню, жарти про брехню та сміх про серйозне

Александр Погребиский

Коли народне невдоволення використовує опозиційна ідеологічна політична сила, ми бачимо зміну політичного керівництва як наслідок перемоги ідеологічної боротьби політичних сил.

В Україні відбулися та відбуваються страшніші події…

Зараз перемогу одержали не еліти чи ідеологічні альтернативи, чи політики нової формації. Зараз ми бачимо перемогу неуцтва та невігластва.

І ми стаємо свідками початку алогічної безсистемної політики. Ми стаємо свідками початку занепаду державності, яку тільки отримали та не встигли закріпити.
Ці люди формують свою політику, виходячи з логіки безглуздої та руйнівної для країни помсти, яку вміло в своїх руках використовують групи впливу.

Ми бачимо початок згортання політики захисту територіальної цілісності та незалежності держави, усунення важливості поняття «Захисник» та отримуємо на заміну поняття «Слуга», ми перестали жити у часи, коли ЗСУ «Честь мають», натомість прийшов час, коли скрізь чуємо про «Віддати Честь».

Ви спитаєте: що робити?
Я відповім: ГУРТУВАТИСЬ.

Нам треба забувати про всі свої амбіційні сварки, про «аполітичність», яка веде до пустоти, нам треба повернути знову свою свідомість до того часу, коли питання постає про існування Держави.

Автор