Черговий болісний етап становлення нації розпочався

Валерій Прозапас

Отже, в парламенті буде фракція “Європейської Солідарності”. Це точно успіх, бо попри цілеспрямовану ворожу роботу з її дискредитації, попри роздратовану розгубленість прихильників і майже тотальну зраду колишніх партнерів – хтось гарантовано буде опікуватись інтересами держави, а не обслуговувати колективного Коломойського з Путіним під необільшовицькими гаслами.

Кількість її представників об’єктивно відображає стан суспільства, обробленого російсько-малоросійським телебаченням і допустившим до законодавства Богуцьку з Дубінським та іншим непотрібом.

Проте навіть в цьому є позитив, пішла в минуле купа крикливих зрадників та липових “патріотів”, використавших Майдан для задоволення своїх дрібних особистих амбіцій або для виконання завдань тіньових господарів. Місця парасюків, мосійчуків, сироїдів та білецьких зайняли більш відверті негідники, які неодмінно проявлять себе набагато скоріше, ось побачите.

Досягнення держави Україна часів справжньої незалежності опиняться під ударом, це вже відбувається, тому для їхнього захисту важливо мати в Раді Парубія, Чийгоза, Забродського та інших досвідчених бійців політики і дипломатії на чолі з Порошенко. Це має пом’якшити урок, який населення неодмінно отримає за свою короткозорість та інфантилізм.

Черговий болісний етап становлення нації розпочався.

Автор