Екстаз пересічного зефана

Ірина Ніка

Читаєш простиню вимог пересічного зе, а там “дайте, дайте, дайте”. І грошей, і перспектив, все безплатно і найвищої якості. І всіх покарати, посадити, перемогти. І медицину найкращу, і армію найгрізнішу, і чиновників найчесніших.

А тоді фотки х*я в червоних трусіках, і народні маси такі “всьо заї*ісь, ми в екстазі”.

Давайте чесно, ВР цього скликання буде нагадувати покруч генделику з психлікарнею. Красти, прихватизовувати, рейдерити будуть так, що Сомалі жовчею від заздрості захлинеться. В телевізорі будуть свати, братки, попса, і мосійчучка намазуватиме гівно на хліб грубим шаром.

Європа на нас плюне і спокійно буде далі брати російське бабло за курячу сліпоту.

Віряни у голобородька будуть дивитись дивовижні ролики про вову на Місяці, в маріанській впадині і в танку на Північному полюсі. Дефолт, розруха і московський чобіт в сраці будуть оголошені витівками порохоботів.

Коломойського канонізують.

Московський патріархат почне вимагати собі десятину.

Державною мовою буде оголошено криворізький блатняк. Шаурму – національним надбанням. Усіх, хто розмовляє українською чи вийо*ується англійською, будуть привселюдно зневажати.

Бігус, Скрипін та інша журнаб*ядія будуть писати підводки до роликів та сценарії страшилок “єссі нє Вова, то хто?”

Лєщенкові повезе – його візьмуть мажордомом в дім колишньої дружини та її нового хахаля від слуг.

Субсидії відмінять як і зубожіння. Газ подорожчає. Долар подорожчає. Ковбаса коштуватиме 2.20. Може, тисяч, може, мільйонів.

Зроблені дороги швидко доє*уть перегруженими фірами, російськими танками і вовиним велосипедом. Нові намалюють у гуглі, і Вова проїдеться ними на фоні зеленого екрану і пердінням Богдана за кадром. Діджиталізація.

Хлопам видадуть по ящику горілки. Бабам – по хлопові. Усім разом заграють на роялі і покажуть порно з бренді леді у головній ролі.

Вакарчук буде співати у кулуарах ВР по святах. По буднях там буде вити юзик з юлькою та тіткою на підтанцьовках.

Янику вернуть Межигір’я, а Парасюк піде до нього цепною шавкою.

Надя вийде із запою і вийде заміж за якогось файного бурята.

Війну ми виграємо. І наступні десятиліття будемо платити сім’ям смажених бурятів та моторил, відбудовуватимо для Ахметова шахти і одержуватимемо в зуби від російських туристів.

А потім ми, може, здохнемо, а може, порозумнішаємо. Богомолець його зна.

Пи.си. Жоден вчитель не дочекається своїх 4 тис. зелених.

Автор