Картонні «герої»

Валерій Прозапас

Фельдмаршал Ґрішин-Сємєнчєнко в свинячий голос ніби зібрався сунути свій депутатський п’ятак в ситуацію з ворожою батареєю, яка спокійно розстріляла наших і пішла.

Цей непотріб продовжує робити собі імідж на нашій крові, як і почав це в 2014-му з благословення зі штабу Коломойського.

Але хтось бачив його за всі ці роки на зборах, на полігонах, на якихось, мать їх, заходах із підвищення своєї кваліфікації офіцера? Я тільки чув фсбшну пропаганду та кримінальні судоми цього “героя”.

І взагалі, ті “легендарні” “штурмовики” та “комбати” моментально забронзовіли та забили болт на свій статус військовозобов’язаних, навіть не спромоглися написати історії війни, як це зробили прості солдати та сержанти.
Хоча не всі ж там придурки без мізків типу Парасюка.

Це одне, а інше – що вони спокійно реагували на кампанію з дискредитації українського війська, а багато хто і взяв в ній участь, бо думали, що це було вигідно політично.

Зато тепер наприклад Білецкій висить на бордах з мужествєнним ліцом тільки з барбєршопа, бо до хріна полковнік, який збройника в очі не бачив, але провернув дєльце про “розкрадання” в армії “расслєдоватєля” Біґуса, який думає, що патроном флобера можна вбити людину.

Картонні “герої”, завдяки і вам у нас головнокомандувач поза війною.
Ви все просрали, подвігайтєсь.