НАТО в хату, вечір в радість

Helgi Sharp

Турчинов заявив, що Україна планує здійснити новий прохід через Керченську протоку з залученням міжнародних партнерів. Готуються звернення до ОБСЄ, НАТО та інших міжнародних організацій, щоб вони були присутні на українських кораблях. Наразі це обговорюють з Волкером – він у Києві.

Вовків боятись – на Азов не ходити. Чи, може, поставимо кораблі на прикол, як пропонувала Тимошенко, “щоб не провокувати” чи “або чогось не вийшло”? Гопнік будь-яку поступку сприймає за слабкість та бачить у ній індульгенцію своїм подальшим злочинам.

Водночас гопнік нападає тільки на тих, хто не дає відсічі – проти США та НАТО у нього пупок розв’яжеться.

За моєю інформацією, наступного проходу наших військових кораблів через Керченську протоку слід очікувати приблизно у середині січня. До самого мосту їх супроводжуватимуть по одному бойовому кораблю з США, Британії та Туреччини, а серед членів українських екіпажів знаходитимуться офіційні представники Німеччини та Франції. Краще б Столтенберг з Помпео, але й так зійде.

З країни, яка з самого початку була спроектована під концтабір, неможливо зробити богадільню, а гопнік з нутром Табакі ніколи не стане Шерханом. Заганяємо шакала у будку або здаємось. Вибір очевидний.

Ще раз з Миколаєм, українці!

 

Автор