Насправді президентську кампанію можна закінчувати

Sergii Iesipov

Просто повісити білборди з оцим от висловом:

“Надо дождаться, когда закончится внутриполитический цикл, и я очень рассчитываю, что удастся с новым руководством страны выстраивать хоть какие-то отношения и о чем-то договариваться. Мы к этому готовы! Мы этого хотим!”

Можна навіть із портретом х*йла, для наочності.

І все, вибори Президента перетворюються на референдум – ви за Незалежність, або за те, щоб повернутись до лизання росіянського сапога.

І да, зараз почнуться змагання, хто більший антипутінець, але подивіться правді в очі.

З Юлею не домовляться? Чи з Толяном? З Ляшком? Цього навіть Ахмєтов купив. Може чисельні Бєніни цуцики будуть стійкішими, або сам Бєня? Не знаю, але, на мій погляд, ні – цих всіх купували та продавали НЕОДНОРАЗОВО.

Тому так, подобається вам чи ні, Порошенко на сьогодні – єдиний антиросійський Президент. Єдиний, до кого може бути багато питань щодо кадрової чи внутрішньої політики, корупції чи хуюпції, але точно не може бути питань щодо домовленостей з ворогами. Підтверджено самим х*йлом.

Ви можете думати, що це хитрий план, що так х*йло підтримує Порошенка, але насправді ні.

Подивіться, х*йло не лукавить, говорить відверто, як він говорив про “українського націоналіста медведчука”. В його світі все, що трапилось, – це не воля якогось “народу”, в його системі координат таких понять немає. Він ВПЕВНЕНИЙ, що все це збіг обставин, змова заходу та “олігархів”, і якщо змінити Порошенка на будь-кого, все можна переграти.

І я навіть погоджуся, що немає сенсу вести кампанію та щось доводити або з кимось змагатись. Якщо ви згодні с х*йлом, що від вас нічого не залежить, що ваша позиція – зеро, що все залежить від того, з ким “получается договориться”, то велкам. Голосуйте за Воровку, Гриценка чи будь-кого.

Якщо ж вам не насрати на останні чотири роки важкої та кривавої боротьби, якщо ви Нація, а не стадо баранів, долю якого вирішують домовленості пастухів, – ви знаєте, що робити.

Ми вже це зробили, треба тільки не продати себе.

Автор