Масові заходи в Україні пройшли без грубих порушень порядку (фото)

У них взяли участь понад чверть мільйона громадян. Про це заступник глави Національної поліції повідомив сьогодні, 14 жовтня, підбиваючи підсумки роботи поліцейських упродовж дня. Він також висловив вдячність учасникам акцій за порозуміння, а поліцейським – за якісне виконання професійних обов’язків.

За словами Олександра Фацевича, в цілому по державі понад 500 масових заходів, запланованих упродовж дня, відбулися без грубих порушень публічного порядку. В урочистостях взяли участь понад 250 тисяч людей. Безпеку учасників масових заходів забезпечували близько 9,8 тисяч правоохоронців.

Відтак заступник глави Нацполіції висловив вдячність учасникам заходів, а також правоохоронцям, які несли службу з охорони публічного порядку і безпеки громадян.

“Хочу подякувати учасникам заходів, які не вдалися до раніше анонсованих акцій, а також з розумінням поставились до всіх превентивних поліцейських заходів безпеки. Також вдячний усім правоохоронцям, які професійно виконали поставлені перед ними завдання”, – зазначив Олександр Фацевич.

Джерело

Автор