Хороші новини. 16 липня 2018 року

Алла Комарова

ВНЄЗАПНО РадіоТисячіМазеп увечері (божевільно-хворий день понеділок).

Україна та Франція підписали контракт на придбання 55 гелікоптерів «Airbus Helicopters». Документ підписали Директор ДП Українське авіаційне-транспортне підприємство «Хорив-авіа» Геннадій Балла та Генеральний виконавчий директор компанії «Airbus Helicopters» Брюно Івен.️

Сонячна електростанція Укртрансгазу вийшла на перший мільйон – станом на червень 2018 року сгенеровано 157 МВт зеленої електроенергії. В наступному півріччі, згідно проектної потужності сонячної електростанції, виробіток електроенергії має скласти 174 мВт, що дорівнює 1,1 млн грн.

️️️ Київський картонно-паперовий комбінат, одне з провідних підприємств целюлозно-паперової галузі України, у січні-червні 2018 року збільшив обсяг виробництва на 16,9% в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

️️ В Івано-Франківську працівникам закладів освіти районів та об’єднаних територіальних громад передали 17 шкільних автобусів.

️️ ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» в січні-червні 2018 року збільшило вантажоперевезення річковим флотом на 11,6%.

️️А обсяг перевезень вантажів річкою Дніпро в січні-червні 2018 року збільшився в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 14,1%.

️️ І на закуску – Аграрний фонд отримав 2,2 млн прибутку замість запланованих 28 млн збитків.